Michelin

Michelin Pilot Alpin banden

Vanaf447,03 €per band
Vind uw

Pilot Alpin

hier!

Wie op zoek is naar een economische, veilige, groene en krachtige band, zal zeker zijn gading vinden met de Michelin Pilot Alpin. Deze winterband van Michelin is de absolute top wanneer het op sportieve winterbanden aankomt. Hij is gehomologeerd op de meest sportieve en krachtige wagens, dus perfect om het avontuur op te zoeken.

Michelin Alpin Pilot: sportief en economisch

Profieleigenschappen

Een asymmetrisch profiel zorgt ervoor dat de band een perfecte grip op de weg kent. Aan de buitenzijde is een lameldikte van 0.6 millimeter voorzien, aan de binnenzijde bedraagt de lameldikte 0.4 millimeter. De diepe groeven in het profiel drukken sneeuw moeiteloos aan zodat van wegslippen geen sprake meer is. Daarnaast is het profiel ook richting gebonden voor een perfecte stuurcontrole op zowel rechte stukken als in zwaarste bochten. Een gladde weg zal geen enkel probleem vormen, maar ook een droge weg heeft geen invloed op de kwaliteit van de Michelin Pilot Alpin.

Effectiviteit

De Michelin Pilot Alpin is meer dan een sportieve en veilige band. De band is zo ontwikkeld dat hij zorgt voor een lager brandstofverbruik en zonder twijfel economisch te noemen is. Dankzij het gebruik van hoogwaardige materialen kent deze uiterst kwalitatieve band bovendien een lange levensduur wat alweer een besparing met zich meebrengt. Zijn goede grip op de weg zorgt ervoor dat de veiligheid gegarandeerd is op ieder ogenblik. Wie graag met een sportieve wagen rijdt en moeiteloos de wintermaanden doorkomt, krijgt met deze topper onder de Michelin banden alles wat zijn hart begeert.

Karaktereigenschappen

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
Gratis levering*
2 - 5 werkdagen levertijd**
30 dagen retourbeleid
Meer dan 550 station servicepartners
*Prijzen zijn per band en incl. BTW in België.
**Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.

Nieuwsbrief

Wees de eerste die op de hoogte is van nieuwe producten, exclusieve aanbiedingen en promoties. Registreer u nu voor de Tirendo.be nieuwsbrief en ontvang

5€ bij uw volgende bandenaankoop.

Minimale bestelwaarde 150€, eenmalig bruikbaar.