Tirendo.be Affiliatepartnerprogramma

Word een partner van Tirendo en verdien geld met ons!

Heb je een website over auto's, banden of verkeer? Wil je geld verdienen met deze website? Als partner van Tirendo is dit ontzettend makkelijk!

Hoe doe je mee:

Schrijf je in voor het programma om samen te werken. Je wordt nergens toe verplicht - de registratie en deelname zijn volledig gratis! Je kunt gemakkelijk deelnemen met behulp van het netwerk Affilinet. Er resteren nog enkele stappen voordat je betaald wordt voor je eerste commissie!

5 stappen om een partner te worden:

    1. Registreer je website met ons samenwerkingsprogramma

Het registreren van je website op Affilinet gaat makkelijk en snel. Heb je je al eens geregistreerd bij Affilinet? Dan kun je een partner van Tirendo worden door slechts een aantal keren te klikken.

    1. Integreer een van Tirendo's advertenties op je website

Kies uit onze banners, zoekmachines en links en vind zo het advertentieprogramma dat bij jou en je website past.

    1. Door op de advertentie te klikken worden bezoekers doorgestuurd naar Tirendo

Als een van je bezoekers ons advertentiemateriaal ziet en er op klikt, wordt hij of zij automatisch doorgestuurd naar de winkel van Tirendo.

    1. Bezoekers winkelen bij Tirendo

Als de doorgelinkte bezoeker iets koopt bij Tirendo krijg je een percentage van het aankoopbedrag als commissie. We bieden een aantrekkelijke commissie van minstens 3% van de netto aankoopwaarde (excl. BTW en verzendkosten).

    1. Voor elke betalende klant die wordt doorgestuurd via je website ontvang je een commissie

Bijvoorbeeld, als een klant een nieuwe set banden met velgen koopt kan het zijn dat de transactiewaarde ruim €600,- is. Voor deze transactie ontvang je een percentage. Hoe meer orders je via je site binnenhaalt, des te hoger je commissie zal zijn.

Nog vragen?

Voor verdere informatie raden we je aan contact op te nemen met het Tirendo team. Stuur simpelweg een E-mail naar: affiliateprogramma@tirendo.be