Goodyear

Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2 banden

Vanaf212,69 €per band
Vind uw

Eagle F1 Asymmetric 2

hier!

De Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2 is een band voor personenwagens die in de eerste plaats uitblinkt op gebied van remprestaties. De Active Braking Technology van Goodyear zorgt voor een remweg die extra kort is dankzij een vergroot contactoppervlak tijdens het remmen. Innovatieve 3D-blokken die zich in het loopvlak bevinden zijn hiervoor te danken. Deze uitzonderlijke remprestatie is bovendien zowel van toepassing op een nat als op een droog wegdek. De wagen zal dus in alle omstandigheden een verhoogde veiligheid garanderen en een snellere responstijd op remhandelingen hebben. Een lage rolweerstand zorgt voor een aangename handling van de wagen en verhoogt het rijcomfort voor de bestuurder.

Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2, een stille autoband

Profieleigenschappen

Het profiel van de Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2 maakt duidelijk dat deze banden ontworpen zijn voor de sportievere wagen. Een speciaal rubbermengsel resulteert in een laag brandstofverbruik waardoor de wagen economisch gunstig is. Verder is het gewicht geminimaliseerd en is de band onbuigzaam gemaakt. Om dit te bereiken werd geopteerd voor gekruiste lagen binnen het karkas. Een hoge manoeuvreerbaarheid en precies rijgedrag zijn hier zeker aan te danken. De schouderzone kent een aerodynamisch ontwerp wat eveneens ten goede komt van het verbruik. Een lage slijtage zorgt voor een hoge kilometrage en de kwaliteit van de banden blijft consistent.

Effectiviteit

Wie sportief wil rijden op een veilige manier, op zoek is naar een korte remafstand en tevens een hoge kilometrage wenst, zal zeker niet teleurgesteld worden met de Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2 autoband. Goodyear zet met deze band weer een kwalitatief hoogwaardige band op de markt die menig bestuurder zal kunnen bekoren.

Karaktereigenschappen

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
Gratis levering*
2 - 5 werkdagen levertijd**
30 dagen retourbeleid
Meer dan 550 station servicepartners
*Prijzen zijn per band en incl. BTW in België.
**Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.

Nieuwsbrief

Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en ontvang altijd het laatste nieuws en de beste aanbiedingen rechtstreeks in je e-mailinbox.