Pirelli

Pirelli Scorpion Trail banden

Vind uw

Scorpion Trail

hier!

De Italiaanse bandengigant Pirelli pakt uit met een oerdegelijke motorband, de Scorpion Trail. De Pirelli Scorpion Trail is gericht op sportieve motorrijders die vooral lange trajecten afleggen. Het innovatieve en moderne design van de band is mooi meegenomen. Als enige raakpunt tussen de motor en de weg, is veiligheid het hoogste goed voor deze topper onder de motorbanden.

Profieleigenschappen

De Pirelli Scorpion Trail heeft een functioneel raakvlak en het profiel van de band vertoont doordachte radialen. De band zelf bestaat deels uit hars met een laag moleculegehalte wat de flexibiliteit en de elasticiteit ten goede komt. Ook het staalwerk van de band is stevig maar flexibel wat vooral bij temperaturen onder 0° een voordeel is.

Effectiviteit

De Pirelli Scorpion Trail is een topmotorband die geen verschil maakt tussen een harde, zachte, natte of droge ondergrond. Ook bochtenwerk is voor deze band een handeling die geen extra moeite vergt. Dankzij de flexibiliteit gaat iedere sportieve motorrijder veilig, comfortabel en stabiel op weg. Bovendien gaat deze kampioen lang mee. Bestel nu uw banden online en profiteer van zijn sublieme eigenschappen!

Karaktereigenschappen

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
Gratis verzending*
2 - 5 werkdagen levertijd**
30 dagen retourbeleid
Meer dan 550 station servicepartners
*Prijzen zijn per band en incl. BTW in België.
**Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.

Nieuwsbrief

Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en ontvang altijd het laatste nieuws en de beste aanbiedingen rechtstreeks in je e-mailinbox.