Dunlop

Dunlop Sport BluResponse banden

Vanaf74,40 €per band
Vind uw

Sport BluResponse

hier!

De Dunlop Sport BluResponse is een zomerband die zich focust op duurzaamheid. Zo heeft de band vergeleken met zijn voorganger, de Dunlop SP Sport Fastresponse, een langere levensduur en verbruikt hij aanzienlijk minder brandstof. Dit wordt mogelijk gemaakt door de pylomeren die ook in de autosport worden gebruikt. Deze zorgen bovendien voor meer contact met het wegdek en betere remprestaties. De Britse fabrikant heeft de band nog groener gemaakt door de rolweerstand te verlagen. De Dunlop Sport BluResponse is een van de zuinigste banden onder de zomerbanden.

Profieleigenschappen

Het profiel van de Dunlop Sport BluResponse bevat, naast polymeren, grote centrale groeven. Hierdoor wordt water optimaal afgevoerd en maakt aquaplaning geen schijn van kans. De topper onder de Dunlop banden levert zelfs zo’n goede prestaties op nat wegdek, dat de band terecht een A bij het EU label verdient, en terecht tot een van de winnaars van de ANWB zomerbandentest 2014 is uitgeroepen.

Rendement

De Dunlop Sport BluResponse scoort ondanks dat het een zomerband is maximaal op nat wegdek. In remmen is de band eveneens een kampioen, aangezien de remweg tot wel drie meter korter is dan gemiddeld. Zoals men mag verwachten van Dunlop, biedt de Dunlop Sport BluResponse uitmuntende kwaliteit!

Karaktereigenschappen

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
Gratis verzending
Wij willen uw aankoop zo eenvoudig mogelijk maken, dat is de reden waarom alle bestellingen gratis worden geleverd.**
14 dagen retourbeleid
Als u niet tevreden bent met uw bestelling, u kunt deze kostenloos terugsturen binnen 14 dagen.
Direct op uw adres
Wij leveren uw banden rechtstreeks aan uw huis binnen 2-5 werkdagen, gratis en klaar om te worden gemonteert.**
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK