Goodyear

Goodyear EfficientGrip banden

Vanaf151,49 €per band
Vind uw

EfficientGrip

hier!

Goodyear is een Amerikaanse bandenfabrikant die bekend staat om zijn goede kwaliteit. De banden zijn niet voor niks een begrip in de Verenigde Staten. De prestaties van Goodyear banden waren vele jaren terug al zo uitmuntend dat het niet toevallig is dat de banden in de ruimtevaart zelfs geleverd werden door Goodyear. Vandaag levert de bandenreus nog steeds opvallend goede banden, zoals de Goodyear Optigrip en de Goodyear Efficientgrip. De laatstgenoemde is de zomerband die extreem geliefd is in België en bovendien tot het premium-segment behoort.

Rijeigenschappen

De Goodyear Efficientgrip is een band waarbij veel nieuwe technologieën gebruikt worden. Deze technologieën zorgen ervoor dat de band het brandstofverbruik terugdringt en daarmee zeer goed voor het milieu en voor uw portemonnee is. Daarnaast zorgen de toegepaste innovaties voor een korte remweg en een grip op de weg die bijna niet te evenaren is.

Profieleigenschappen

De vele nieuwe technieken waar Goodyear gebruik van maakt, hebben van de Goodyear Efficientgrip de kampioen onder de zomerbanden gemaakt. Het is dan ook geen verrassing dat de bandenfabrikant het rubber van het loopvlak heeft vernieuwd om slijtvastheid te garanderen. Verder is het profiel zeer betrouwbaar dankzij de superieure grip op nat wegdek. Naast een goede waterafvoer, zijn de remprestaties zeer indrukwekkend.

Rendement

De Goodyear Efficientgrip is een zomerband die niet alleen een goede grip beoogt maar ook duurzaamheid nastreeft. Zo wordt het benzineverbruik teruggedrongen en is een langere levensduur gewaarborgd door de lage rolweerstand. De Goodyear Efficientgrip heeft bovendien, ondanks zijn premium-kwaliteit, een uitermate aantrekkelijke prijs.

Karaktereigenschappen

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
Gratis levering*
2 - 5 werkdagen levertijd**
30 dagen retourbeleid
Meer dan 550 station servicepartners
*Prijzen zijn per band en incl. BTW in België.
**Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.

Nieuwsbrief

Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en ontvang altijd het laatste nieuws en de beste aanbiedingen rechtstreeks in je e-mailinbox.