Michelin

Michelin Pilot Sport 3 banden

Vanaf217,13 €per band
Vind uw

Pilot Sport 3

hier!

Michelin Pilot Sport 3 is, naast de Michelin Energy Saver,  een van de modellen waarbij vele innovaties zijn doorgevoerd. Zo heeft deze band een kortere remweg van 3 meter in vergelijking met zijn voorganger. Behalve een korte remafstand, staat de Michelin Pilot Sport 3 bekend om zijn stuurprecisie en energiebesparing. Het is dan niet verwonderlijk dat deze band voor 15 overwinningen heeft gezorgd tijdens de 24 uur van Le Mans. De Michelin Pilot Sport 3 is, wat de naam al doet vermoeden, een echte sportband. Het is een band die precies doet wat alle andere Michelin banden ook doen: kwaliteit leveren.

Rijeigenschappen

De  Michelin Pilot Sport 3  volgt met trots de Pilot Road 2 op, waardoor Michelin zijn positie als marktleider alleen maar versterkt. De Pilot Sport 3 blinkt uit op het gebied van veiligheid en kwaliteit en  beschermt zeer goed tegen aquaplaning dankzij het ingebouwde Anti-Surf systeem.

Profieleigenschappen

Het profiel van de band bevat revolutionaire lamellen en geïntegreerde gaatjes om water effectief af te voeren. Door de toepassing van deze Michelin XST-technologie, biedt de band de perfecte grip op nat wegdek. Buiten deze techniek, heeft Michelin gebruik gemaakt van de dual compound technologie waardoor ongelijkmatige slijtage wordt tegengegaan: de band is zachter op de flanken, maar juist harder in het midden.

Rendement

Dankzij de unieke samenstelling van het rubber, ook wel Green Power Compound genaamd, is Michelin Pilot Sport 3 een van de beste zomerbanden die een goede grip op nat wegdek levert en tevens het brandstofverbruik vermindert. Bovendien gaat de band gemiddeld langer mee vanwege de dual compound technologie die slijtage afremt. Met de Michelin Pilot Sport 3 ervaart u langer rijgenot.

Karaktereigenschappen

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
Gratis levering*
2 - 5 werkdagen levertijd**
30 dagen retourbeleid
Meer dan 550 station servicepartners
*Prijzen zijn per band en incl. BTW in België.
**Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.

Nieuwsbrief

Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en ontvang altijd het laatste nieuws en de beste aanbiedingen rechtstreeks in je e-mailinbox.