Michelin

Michelin Energy Saver banden

From74,30 €per tyre
Find your

Energy Saver

here!

De ecologische Michelin Energy Saver staat gelijk aan meer dan 100 jaar ervaring. Het is het model onder de zomerbanden waarbij kwaliteit een garantie is. Samen met de Michelin Primacy 3 is deze band dan ook zeer geliefd. Dit heeft het topproduct onder meer te danken aan de focus op duurzaamheid, waarvoor Michelin vanaf 1992 bekend staat. De Michelin Energy Saver bevat, net als andere groene Michelin banden, gedeeltelijk silica. Deze unieke samenstelling is niet alleen goed voor de kwaliteit van het rubber, maar ook voor het milieu.

Rijeigenschappen

De rijprestaties van de Michelin Energy Saver zijn zeer betrouwbaar en veilig, wat de band geschikt maakt voor de gemiddelde automobilist. Naast een uitstekend comfort en een lage geluidsproductie, blinkt de Michelin Energy Saver uit bij het remmen. De Durable Security Compound (DSC) zorgt er zelfs voor dat de remweg van deze drie meter korter is dan die van zijn voorganger. Het model is kortom een kampioen voor de zomer.

Profieleigenschappen

De Michelin Energy Saver is een en al duurzaamheid. Dit geldt dus ook voor het profiel, dat zo is ontworpen om een lage rolweerstand te garanderen. Het gevolg hiervan is een merkbare brandstofbesparing, iets wat iedereen zal toejuichen. Verder bevat het profiel drie diepe groeven die een perfecte grip op elk wegdek mogelijk maakt.

Effectiviteit

Het speciale design van de zomertopper zorgt ervoor dat het leveren van goede prestaties geen uitdaging is voor deze band. Zelfs op het gebied van milieuvriendelijkheid kost het de Michelin Energy Saver geen moeite om uit te blinken. De band kan namelijk gemiddeld 10.000 kilometer meer afleggen dan een ander model. In combinatie met het lage brandstofverbruik denkt Michelin niet alleen aan het milieu, maar ook aan uw portemonnee!

Karaktereigenschappen

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
Gratis verzending
We want to make your purchase as easy as possible, that's why all orders are delivered free of charge.
14 dagen retourbeleid
Als u niet tevreden bent met uw bestelling, u kunt deze kostenloos terugsturen binnen 14 dagen.
Direct op uw adres
We'll deliver your tyres directly to your home within 2-5 working days, free of charge and ready to be installed.
We use cookies. By using this website you consent to their use.
OK