Michelin

Michelin Energy Saver banden

Vanaf110,18 €per band
Vind uw

Energy Saver

hier!

De ecologische Michelin Energy Saver staat gelijk aan meer dan 100 jaar ervaring. Het is het model onder de zomerbanden waarbij kwaliteit een garantie is. Samen met de Michelin Primacy 3 is deze band dan ook zeer geliefd. Dit heeft het topproduct onder meer te danken aan de focus op duurzaamheid, waarvoor Michelin vanaf 1992 bekend staat. De Michelin Energy Saver bevat, net als andere groene Michelin banden, gedeeltelijk silica. Deze unieke samenstelling is niet alleen goed voor de kwaliteit van het rubber, maar ook voor het milieu.

Rijeigenschappen

De rijprestaties van de Michelin Energy Saver zijn zeer betrouwbaar en veilig, wat de band geschikt maakt voor de gemiddelde automobilist. Naast een uitstekend comfort en een lage geluidsproductie, blinkt de Michelin Energy Saver uit bij het remmen. De Durable Security Compound (DSC) zorgt er zelfs voor dat de remweg van deze drie meter korter is dan die van zijn voorganger. Het model is kortom een kampioen voor de zomer.

Profieleigenschappen

De Michelin Energy Saver is een en al duurzaamheid. Dit geldt dus ook voor het profiel, dat zo is ontworpen om een lage rolweerstand te garanderen. Het gevolg hiervan is een merkbare brandstofbesparing, iets wat iedereen zal toejuichen. Verder bevat het profiel drie diepe groeven die een perfecte grip op elk wegdek mogelijk maakt.

Effectiviteit

Het speciale design van de zomertopper zorgt ervoor dat het leveren van goede prestaties geen uitdaging is voor deze band. Zelfs op het gebied van milieuvriendelijkheid kost het de Michelin Energy Saver geen moeite om uit te blinken. De band kan namelijk gemiddeld 10.000 kilometer meer afleggen dan een ander model. In combinatie met het lage brandstofverbruik denkt Michelin niet alleen aan het milieu, maar ook aan uw portemonnee!

Karaktereigenschappen

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
Gratis levering*
2 - 5 werkdagen levertijd**
30 dagen retourbeleid
Meer dan 550 station servicepartners
*Prijzen zijn per band en incl. BTW in België.
**Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.

Nieuwsbrief

Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en ontvang altijd het laatste nieuws en de beste aanbiedingen rechtstreeks in je e-mailinbox.