Pirelli

Pirelli Cinturato P7 banden

Vanaf94,95 €per band
Vind uw

Cinturato P7

hier!

Pirelli komt van Italiaanse bodem en kan zonder twijfel worden voorgesteld als het bandenmerk dat topkwaliteit produceert. Dit geldt in het bijzonder voor de zomerbanden waar het merk zich in heeft gespecialiseerd.  Van al deze modellen is de Pirelli Cinturato P7 toch wel het meest geliefd aangezien de band zich perfect aanpast aan alle weersomstandigheden. Verder heeft de band vele innovaties ondergaan waardoor de Pirelli Cinturato P7 als de ‘green performance’ band door het leven gaat.

Rijeigenschappen

De Pirelli Cinturato P7 kan getypeerd worden als een sterke, slijtvaste band die enkel geproduceerd wordt met ecologische materialen zodat het model zich optimaal focust op duurzaamheid. Verder heeft de band een goede grip op de weg, een hoog tractievermogen en een laag geluidsniveau.

Profieleigenschappen

Het profiel van de Pirelli Cinturato P7 is uniek, wat de band in staat stelt om buitengewone prestaties te leveren. De compacte centrale blokken, het sterke buitenvlak en de brede groeven zorgen voor een uitstekende waterafvoer waardoor de band de perfecte houvast heeft op nat wegdek. Een mooi neveneffect van het vernieuwde profiel is bovendien dat het minder brandstof verbruikt. Hierdoor is de Pirelli Cinturato P7 een van de zuinigere zomerbanden.

Effectiviteit

Van alle Pirelli banden is de Pirelli Cinturato P7 het milieuvriendelijkst. Door de gelijkmatige verspreiding van de bandenspanning, de lage geluidsproductie en het geringe brandstofverbruik levert de band niet alleen ‘green performance’ , maar ook veiligheid en optimaal rijgenot.

Karaktereigenschappen

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
Gratis levering*
2 - 5 werkdagen levertijd**
30 dagen retourbeleid
Meer dan 550 station servicepartners
*Prijzen zijn per band en incl. BTW in België.
**Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.

Nieuwsbrief

Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en ontvang altijd het laatste nieuws en de beste aanbiedingen rechtstreeks in je e-mailinbox.