Achilles

Achilles 122 banden

Vind uw

122

hier!

Achilles 122: een goede economische all-rounder

Het rijden met winderbanden is in Nederland niet verplicht. Maar de veiligheid van de weggebruiker is natuurlijk onder alle weersomstandigheden van groot belang. Tirendo.be biedt de Achilles 122, een echte all-rounder waarop je het hele jaar kunt vertrouwen. De band levert een goede grip in bochten en op een nat wegdek, en heeft tegelijk een goede rolweerstand. De Achilles 122 is onder alle omstandigheden een goede keuze.

Achilles 122 bovengemiddeld onder normale omstandigheden

Onder normale omstandigheden presteren deze banden zelfs zeer goed. Op een droog wegdek in de bochten, en bij remmen op een droog wegdek presteren deze banden bovengemiddeld. De Achilles 122 doet zijn werk altijd naar behoren, als zomerband én als winterband. De band is geschikt voor alle typen personenauto’s, van compact tot MPV.

Achilles 122: strakke wegligging en efficiëntie

De Achilles 122 gebruikt zg. ECOGRIP-technologie voor een goede wegligging en efficiëntie. De patronen in het rubber zijn uitgebreid getest en deze innovatie zorgt voor een zeer goede afwatering en voorkomt aquaplaning, zonder dat er extreem veel in extra materiaal hoeft te worden geïnvesteerd, en zonder dat de band veel zwaarder wordt dan nodig. De stijfheid van deze band draagt bij aan een goede efficiëntie, ook bij hoge snelheden, en tijdens remmen.

Met aanschaf van deze band spaart u niet alleen de kosten van de aanschaf van winterbanden uit. Met deze banden met ECOGRIP-technologie rijdt u comfortabel op zeer efficiënte, milieuvriendelijke, slijtvaste banden waarvan u lang plezier zult hebben. Met de Achilles 122 kunt u onbezorgd op weg!

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
Gratis verzending*
2 - 5 werkdagen levertijd**
30 dagen retourbeleid
Meer dan 550 station servicepartners
*Prijzen zijn per band en incl. BTW in België.
**Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.

Nieuwsbrief

Wees de eerste die op de hoogte is van nieuwe producten, exclusieve aanbiedingen en promoties. Registreer u nu voor de Tirendo.be nieuwsbrief en ontvang

5€ bij uw volgende bandenaankoop.

Minimale bestelwaarde 150€, eenmalig bruikbaar.