/Apollo All season banden

Sadly, your search has no results. Please change your search parameters, to find products.  You can search by car model
Prijzen zijn per band en incl. BTW in België.

Apollo all season banden low tech economy banden

Op deze pagina kun je de nieuwste Apollo all season banden vinden, die rechtstreeks leverbaar zijn uit voorraad binnen Nederland. Tirendo.be bezorgt gratis bij je thuis of op locatie. Apollo Tyres is sinds 1972 gevestigd als een onderneming met één merk. Toen de organisatie groeide en zich uitbreidde over verschillende geografische gebieden, werden er verschillende merken bijgevoegd. Hoewel het bedrijf zich concentreert op zijn twee belangrijkste merken - Apollo en Vredestein, bezit het ook twee kleinere en regiospecifieke merken - Kaizen en Regal. Apollo en Vredestein fabriceren banden voor personen-, bedrijfs- en terreinvoertuigen. Regal en Kaizen richten zich op het segment van de autobusbanden. Elk merk van het bedrijf heeft zijn eigen kenmerkende beeldtaal en gericht op een specifieke klantsegment. Apollo-banden worden vervaardigd in India en Europa en zijn verkrijgbaar in alle categorieën, waaronder commerciële voertuigen, personenauto's, motoren, landbouw en industrie.

Goede Apollo all seasoners

Een goede Apollo all seasoner is de Apollo Alnac 4G All Season (all season touring). De Alnac biedt uitstekende stabiliteit tijdens lange afstanden. Hij heeft een profiel met verbrede schouder voor stabiliteit in de bochten en nauwkeurige besturing tijdens het wisselen van rijstroken. Uitstekend geschikt voor rijden in de stad. Met een uitstaand rib in het midden en speciaal geoptimaliseerd contactvlak voor stabiliteit en comfortabel rijden. Hoog in stuurprecisie! Je kun op deze band vertrouwen in een noodsituatie. Met een profiel samengesteld uit een speciaal Tg-rubber, voor superieur droog remmen.

Online bestellen met Tirendo.be

Tirendo.be maakt het online bestellen van banden gemakkelijk, met duidelijke productbeschrijvingen, een strak georganiseerde database met duizenden producten waar je snel een selectie uit kunt maken, goede service en natuurlijk lage prijzen. Nergens in Nederland vind je banden voor de lage prijzen van winkelen online. Tirendo.be biedt gratis bezorging. Als je je banden liever laat monteren, laat je banden dan afleveren bij een van de meer dan 600 Tirendo.be montagelocaties in Nederland. Op deze locaties, bestaande garages bij jou in de buurt, worden je banden door een vakman of -vrouw netjes gemonteerd en afgesteld. Zo profiteer je niet alleen van lage prijzen van online winkelen, maar ook van full service zoals je dan van een garage gewend bent! Lees een aantal reviews over de sterk Indiaas-Nederlandse bandencombinatie Apollo-Vredestein. Zoek een geschikte band uit en bestel eenvoudig en snel 24/7 online!

Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK