/

Boto All season banden

Helaas heeft uw zoekopdracht geen resultaten opgeleverd. Wijzig uw zoekparameters om producten te vinden.  You can search by car model

Boto all season banden klasse producten

Alle nieuwe modellen Boto all season banden en goed presterende modellen van voorgaande jaren voor lage prijzen online bestellen op Tirendo.be! Boto is gevestigd in de provincie Shandong in China en produceert een volledige lijn van budget en mid range banden voor personenauto's, vrachtwagen en bussen, naast kwalitatief zeer sterke OTR-banden voor laders, graafmachines, kranen, en dergelijke. Boto is opgericht in 2004 en heeft op dit moment meer dan 5000 werknemers in dienst. Het bedrijf heeft eigen distributienetwerken in Europa, Azië en Noord-Amerika, en heeft in de afgelopen jaren alle benodigde certificatie behaald voor verkoop over de hele wereld. Boto is zelf een dochterbedrijf van de Wanda Group, een van de 500 grootste Chinese bedrijven, en een grootschalig professioneel productiebedrijf voor banden. Het bedrijf produceert verschillende series banden met een jaarlijkse productiecapaciteit van meer dan 3 miljoen plus zo'n 100.000 OTR-banden, stalen radiaalbanden van goede kwaliteit voor vrachtwagens, bussen, terreinwagens en bedrijfswagens. Boto heeft sinds het ontstaan een vrij sterke groei doorgemaakt in al het nodige gedaan om uit te groeien tot een moderne grootschalige exportonderneming. Het bedrijf is niet alleen bezig met de productie en verkoop van vrachtwagenbanden en andere banden, maar werkt ook aan het vernieuwen van de ontwerpen van banden en aan nieuwe machines voor de productie ervan.

Vantage H-8

Twee goede all season banden zijn de Boto Vantage H-8 en de Winda WH16, beide all season ultra high performance autobanden. De H-8 laat uitstekende prestaties zien bij hoge snelheid, met een laag geluidsniveau en comfortabele rijprestaties, en een lange levensduur. Deze band ondergaat nog tijdens de productie een strenge kwaliteitscontrole, en alle eindproducten van van Boto zijn afzonderlijk gecontroleerd op fouten voordat zij worden verscheept. Onder meer verkrijgbaar als 185/55R15, 195/50R15, 195/55R15, 205/40R17 en 205/50R16. Winda is een tweede merk van de Wanda Groep, met een eigen bandenlijn, in kwaliteit vergelijkbaar met Boto.

Koop Boto goedkoop online

Boto is een echt budgetmerk, met een vrij goedkope maar uitgebreide lijn zomer- winter- en all season banden, waaronder de H-8. Boto maakt zoals veel Chinese merken gebruik van geïmporteerde productiematerialen en weer op die manier vrij goedkoop een lijn basisproducten van goede kwaliteit te handhaven. Maak er gebruik van - het zijn goede producten die het voor weinig geld niet veel minder goed doen dan de dure alternatieven van de gevestigde merken. Neem ook een kijkje tussen onze secties oliën, onderhoudsvloeistoffen, velgen, wielen en tuinmaterialen.

Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK
^