Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00):
+32 (0) 78483903

Eigenschappen


Laat alle banden in het geselecteerde formaat zien
Pagina 1 van 7
Prijzen zijn per band en incl. BTW in België.

(1) Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.


Fulda All season banden

Fulda all season banden het volledige arsenaal online

In deze sectie vind je het volledige arsenaal Fulda all season banden zoals verkrijgbaar op Tirendo.be overzichtelijk op een pagina. Fulda is Duits erfgoed, sinds 1906 actief in de fabricage van hoogwaardige producten. Fulda is inmiddels onderdeel van Goodyear-groep, en een populaire band onder Duitse chauffeurs. Fulda heeft een hoge productstandaard zoals je mag verwachten van Duitse producenten, en hoewel het geen premiummerk betreft zoals het overkoepelende Goodyear, kan Fulda goed mee in ongeacht welke bandentest onder alle rij- en weersomstandigheden in Duitsland en Europa. Duitsland is een van de meest uitdagende bandenmarkten ter wereld, met een grote verscheidenheid aan grote merken en gespecialiseerde nicheproducten. Fulda produceert zo'n 8 miljoen banden per jaar produceren, voor de export naar een dertigtal landen in Europa.

Een aantal goed presterende all season banden

Een aantal goed presterende all season banden zijn de Fulda MultiControl (premium touring all season) en de Fulda 4x4 ROAD (SUV en 4x4 touring all season). Deze en andere all season banden van Fulda staan vooraantrekkelijke prijzen genoteerd op de pagina's van Tirendo.be, en worden gratis bezorgd, en tegen een meerprijs gemonteerd bij een garage bij jou in de buurt. Browse door deze sectie voor de nieuwste modellen Fulda van dit jaar, en goed verkopende modellen van voorgaande jaren. Fulda biedt uitstekende kwaliteit banden met lange levensduur, slijtvast en zuinig in gebruik, gemaakt van de hoogste kwaliteit materialen en beproefde ontwerpen. Populair zowel om kwaliteit en comfort bij het rijden, als vanwege het uiterlijk van de band.

Online bestellen op Tirendo.be

Bestellen op Tirendo.be gaat eenvoudig en snel, veilig online. Tirendo.be hanteert heldere voorwaarden en biedt alle diensten die je ook van een garage zou ontvangen, met speciale service geleverd door gevestigde garagebedrijven in Nederland, inmiddels meer dan 600 en verspreid door het land waarmee Tirendo.be servicedeals heeft afgesloten. Met het sterke bedrijfsmodel van Tirendo.be en de kwaliteit van bandenmerken als Fulda ben je altijd voordelig uit, met ruim de keus uit honderden geschikte producten. Laat je overtuigen door de snelheid en de eenvoud van online winkelen op Tirendo.be, en bestel snel! Tirendo.be biedt keus uit duizenden producten, netjes gesorteerd en voorzien van heldere duidelijke productbeschrijvingen en eerlijke prijzen, voor een snelle en eenvoudige keus binnen 10 minuten.


x
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK