/Heidenau All season banden

Sadly, your search has no results. Please change your search parameters, to find products.  You can search by car model
Prijzen zijn per band en incl. BTW in België.

Heidenau all season banden kwaliteit uit Midden-Europa

Voor de beste en nieuwste Heidenau all season banden voor motoren en scooters blader je regelmatig even door deze speciale sectie! Tirendo.be maakt het je gemakkelijk banden online aan te schaffen, 24/7 uit voorraad leverbaar. Tirendo.be bezorgt gratis door heel Nederland en beschikt over montagelocaties in alle provincies. Met de lage prijzen en complete service is er geen reden om niet online te kopen!

De Heidenau K66

Een goede all season scooterband is de Heidenau K66. De Heidenau K66 is een veelzijdige band voor gebruik het hele jaar door. De lamellen in het loopvlakpatroon verbeteren de grip en het remgedrag, zelfs onder extreme weersomstandigheden en vooral in de regen. Een veilige en fijne band waar je altijd van op aan kunt. Heidenau heeft een goede reeks scooter- en motorbanden en elk seizoen komt het bedrijf weer met verbeteringen ten opzichte van eerdere modellen, zij het in materiaal, ontwerp (aanzicht), veiligheid of comfort, duurzaamheid in productie en slijtvastheid. Heidenau is een echte specialist en nichespeler in de bandenmarkt, met kwaliteitsproducten die binnen en buiten Europa worden geëxporteerd.

Online banden kopen met Tirendo.be

Tirendo.be maakt het je gemakkelijk een goede all season band uit te zoeken met de speciale all season merkensecties per bandenmerk. Heb je een favoriet merk, en Heidenau is natuurlijk voor veel mensen de logische keus, dan kun je deze pagina eenvoudig bookmarken en regelmatig even checken voor de nieuwste modellen en prijzen. Tirendo.be levert uit voorraad, binnen enkele werkdagen gratis aan huis. Het is daarnaast mogelijk je banden gratis te laten afleveren bij een van de Tirendo.be montagelocaties (garages) in Nederland, bij jou in de buurt. Tirendo.be beschikt over 600 van deze locaties verspreid door heel Nederland. Tegen betaling worden je nieuwe banden of wordt je nieuwe band daar door de professional onder je scooter of motor gemonteerd, goed afgesteld en op druk gezet. Wel zo'n veilig idee, hoewel het je natuurlijk vrij staat dit lekker zelf te doen! Tirendo.be laat de keus aan jou, en je kunt dan ook flink besparen op een goede nieuwe band van Heidenau of een van de andere scooter- en motorbandenmerken die Tirendo.be verkoopt. Met heldere productbeschrijvingen en passende afbeeldingen, snelle levering en gratis bezorging, een nette, cleane database en gratis bezorging en enorm veel keus is het leuk om via Tirendo.be een nieuwe band uit te zoeken! Neem er de tijd voor en bestel snel, 24/7 online!

Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK