Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00):
+32 (0) 78483903

Eigenschappen


Laat alle banden in het geselecteerde formaat zien
Pagina 1 van 7
Prijzen zijn per band en incl. BTW in België.

(1) Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.


Landsail All season banden

Landsail all season banden comfortabel rijden het hele jaar door

Browse voor de nieuwste Landsail all season banden door deze sectie, voor een update van prijzen en modellen. Landsail, van het Chinese Sentury Tyre is een fabrikant van banden voor auto's en voor de luchtvaart. In 2015 was het bedrijf een van de 50 grootste fabrikanten van banden ter wereld. Sentury verkoopt banden onder de merken Landsail en Delinte. De oorspronkelijke productiesite van het bedrijf bevindt zich in Qingdao, de stad van Qingdao bier (bekend in China). De in 2009 geopende fabriek is een van de meest geautomatiseerde bandenfabrieken ter wereld. Sentury wil een nieuwe fabriek bouwen in de VS met een capaciteit van 10 miljoen banden per jaar.

Landsail LS588

Een goed presterende all season band is de LS588. De 588 biedt een stille en comfortabele rit, geoptimaliseerde loopvlakbreedte en -uitlijning, en vlotte handling. Laterale en longitudinale groeven leveren voldoende grip. Goede tractie op een nat wegdek. Extra lamellen en groeven voor meer weerstand tegen aquaplaning. Een groter contactvlak van de band zorgt voor grip, stabiliteit en controle. Met de toepassing van kwaliteits materialen zoals silicaverbindingen is de band duurzamer en slijtvaster gemaakt dan zijn voorgangers. De geavanceerde rubbersamenstelling vermindert de rolweerstand en draagt zo bij aan de brandstofefficiëntie. De band is volledig ontwikkeld en getest in CAD, en natuurlijk hebben daarna ook praktijktests plaatsgevonden.

Een aantal andere goed lopende Landsails

Een aantal andere goed lopende Landsails zijn de Landsail LS388 AS (all season), de Landsail CLV1 (SUV en 4x4 touring all season), de Landsail CLV2 (SUV en 4x4 touring all season), de Landsail CLV3 (SUV en 4x4 touring all season) en de Landsail D9 Mud Challenger (all terrain en off road all season). Voor deze en andere Landsail banden surf je naar Tirendo.be en check je regelmatig even deze speciale Landsail all season-sectie voor de meest recente prijzen en modellen. Tirendo.be bezorgt gratis aan huis of op locatie, binnen een paar werkdagen en vanuit voorraad. Tegen betaling kunnen banden worden gemonteerd bij een van de Tirendo.be montagelocaties, waarvan er gegarandeerd ook eentje bij jou in de buurt is te vinden. Maak een keuze uit honderden geschikte producten, en beperk je keuze met de krachtige filters waarmee je kunt zoeken in onze uitgebreide database. Maak je keuze en bestel snel!


x
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK