/

Petlas All season banden

Helaas heeft uw zoekopdracht geen resultaten opgeleverd. Wijzig uw zoekparameters om producten te vinden.  You can search by car model

Petlas all season banden stevige banden uit Turkije

Browse voor de nieuwste Petlas all season banden regelmatig even door deze speciale Petlas-sectie voor de beste deals op nieuwe producten! Petlas werd in 1976 opgericht om banden te produceren binnen het bedrijf Petrokimya. In 2005 werd het bedrijf overgekocht door Abdulkadir Özcan. Het bedrijf produceert voor auto's, 4x4's, commerciële voertuigen, landbouwvoertuigen en terreinvoertuigen, militaire voertuigen en militaire vliegtuigen. Het produceert naast Petlas ook de merken Petrol, Starmaxx, Harvester en Milestone. Het bedrijf werkt continu aan kwaliteitsverbetering en aan verdere erkenning van zijn merken buiten de eigen Turkse markt, en met succes. In 2004 werden het ISO 14001 milieumanagementsysteemcertificaat en het ISO 9001: 2000 kwaliteitssysteemcertificaat toegekend. Dat is een belangrijke vereiste voor de verkoop op veel exportmarkten. In 2008 begon Petlas met de productie van passagiers- en winterbanden van in meer dan 100 maten. In 2010 met de productie van de eerste 17" en 18" PCR en UHP banden, en in 2011 met de productie van eerste 19" UHP band en all season LVR en SUV banden.

Een aantal goed presterende Petlas banden

Een aantal goed presterende Petlas all season banden zijn de Petlas Imperium PT535 (touring all season) en de Petlas Multi Action PT555 (touring all season). Voor de beschikbaarheid van deze en andere zeer goede all season producten van Petlas kijk je regelmatig even in de speciale Petlas sectie online op Tirendo.be! Bij Tirendo.be kun je online 24/7 terecht met je bestelling. Binnen enkele dagen (meestal binnen 2 werkdagen) worden je banden gratis bij je thuis of op locatie afgeleverd. Tirendo.be biedt de mogelijkheid (maar dat is natuurlijk niet verplicht) om nieuwe banden te laten monteren. In dat geval laat je je nieuwe banden bij een Tirendo.be montagelocatie bij jou in de buurt afleveren, waar je vervolgens heen rijdt om je banden te laten verwisselen. Met de lage prijzen en het grote aanbod op Tirendo.be is het altijd weer spannend om een nieuwe band uit te zoeken. Tirendo.be biedt naast Petlas honderden topmerken uit binnen- en buitenland, in elke prijscategorie en voor alle seizoenen en doeleinden. Met de duidelijke productomschrijvingen en snelle database beperk je in een oogwenk duizenden producten tot een tiental banden die je voorkeur hebben. Bestel je banden veilig en snel online, en laat ze gratis afleveren!

Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK
^