/Rotex All season banden

Sadly, your search has no results. Please change your search parameters, to find products.  You can search by car model
Prijzen zijn per band en incl. BTW in België.

Rotex all season banden prima budgetalternatief band

Browse door ons aanbod nieuwe Rotex all season banden voor een goede deal op sterke producten van het budgetmerk Rotex. Rotex een beperkte lijn goede banden, van de RS02 tot de Cargo Master, en de 4 Season Master, een prima all season band. Bestel de all season banden van Rotex gemakkelijk vanuit huis, en laat ze gratis thuisbezorgen met de gratis bezorgservice van Tirendo.be. Of laat ze gratis bezorgen bij een van de meer dan 600 Tirendo.be montagelocaties, waar de banden tegen een kleine meerprijs voor je onder de auto worden gemonteerd, en afgesteld. We zo'n veilig idee, en altijd nog goedkoper dan de aanschaf van nieuwe banden bij de garage. Tirendo.be maakt online winkelen gemakkelijk, met duidelijke productbeschrijvingen, 24/7 service en gratis bezorging binnen Nederland.

De Rotex 4 Season Master

De Rotex 4 Season Master is een speciaal ontworpen all weather all season band ideaal voor gebruik het hele jaar door. De 4 Season Master zorgt voor veilig rijden en remmen onder alle weersomstandigheden. Het directionele loopvlakprofiel met brede langs- en horizontale groeven garandeert een goede bescherming tegen aquaplaning. De silica rubbersamenstelling zorgt voor een uitstekende handling bij zowel zomerse als winterse wegomstandigheden. De 4 Season Master heeft een 'M + S' -teken en het sneeuwvloksymbool ten teken dat de band als winterband mag worden gebruikt. De band valt in de snelheidscategorieën 'T' tot 190 km/h en 'H' tot 210 km/h. Tirendo.be verkoopt deze en andere kwaliteitsbanden van Rotex als jaren. Rotex komt geregeld in de lijstjes van de bandenvergelijkingstests voor, en presteert goed met zijn beperkte lijn kwaliteitsbanden in het budgetsegment. Ben je op zoek naar een goede nieuwe band voor niet te veel geld, zoek dan niet verder want met deze 4 Season ben je weinig geld kwijt en hoef je bovendien niet twee keer per jaar van band te wisselen.

Online aankopen via Tirendo.be

Online aankopen via Tirendo.be is zeer eenvoudig. Je kunt 24/7 terecht op de website voor de aanschaf van nieuwe banden, velgen, motorolie en aanverwante zaken. Tirendo.be lever gratis aan huis of op locaties, en hanteert zeer kleine marges waardoor online shoppen leuk wordt om te doen. Profiteer mee van onze lage prijzen en bestel snel online, 24/7 op Tirendo.be!

Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK