Avon

Avon Turbospeed CR27 banden

Vanaf557,54 €per band
Vind uw

Turbospeed CR27

hier!

De Avon Turbospeed CR27 is een band die z'n mannetje staat. Deze alleskunner voor de wat grotere luxe auto's zorgt voor een zeer stabiele wegligging en veel comfortabel rijgedrag, waarbij het minimum aan geluid direct in positieve zin opvalt. De band is gemaakt van de beste rubbersoorten die voor een aangenaam lange levensduur zorgen. De Turbospeed CR27 wordt onder meer standaard gebruikt bij Austin Martin, Rolls Royce en Bentley, wat beslist iets wil zeggen over de kwaliteit. Deze band reageert zeer goed op het sturen in de bochten.

Profieleigenschappen

De zeer betrouwbare Avon Turbospeed CR27 autobanden hebben een erg goed geconstrueerd en technisch hoogwaardig profiel dat zorgt voor een goede grip op de weg, een meer dan uitstekende tractie en een perfecte afvoer van water en vuil zodat onder diverse weersomstandigheden een betrouwbare wegligging gehandhaafd blijft. Deze band beschikt ook over uitstekende prestaties bij het remmen, wat vooral blijkt uit de opvallend korte remweg waarbij de auto goed recht op de weg blijft. In verschillende soorten terrein kan deze eersteklas band zeer goed uit de voeten en wordt daarom door veel bestuurders bijzonder goed gewaardeerd.

Effectiviteit

De Avon Turbospeed CR27 kent een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding, biedt dus veel waar voor z'n geld en is een veilige en betrouwbare partner voor alle bestuurders die vele comfortabele kilometers willen kunnen maken en daarbij het geringe geluidsniveau van de band op prijs stellen. De Turbospeed CR27 is, om het zo maar te zeggen, zijn gewicht in goud waard voor iedere bezitter van een luxe personenauto.

Karaktereigenschappen

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
Gratis levering*
2 - 5 werkdagen levertijd**
30 dagen retourbeleid
Meer dan 550 station servicepartners
*Prijzen zijn per band en incl. BTW in België.
**Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.

Nieuwsbrief

Wees de eerste die op de hoogte is van nieuwe producten, exclusieve aanbiedingen en promoties. Registreer u nu voor de Tirendo.be nieuwsbrief en ontvang

5€ bij uw volgende bandenaankoop.

Minimale bestelwaarde 150€, eenmalig bruikbaar.