Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00):
+32 (0) 78483903

Eigenschappen


Laat alle banden in het geselecteerde formaat zien
Pagina 1 van 52

Prijzen zijn per band en incl. BTW in België.

(1) Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.


BF Goodrich banden

BF Goodrich is een Amerikaanse fabrikant die in 1896 als allereerste autobanden produceerde. Dankzij zijn jarenlange ervaring staat de bandengigant vandaag bekend om zijn kwalitatief hoogwaardige banden en rijkelijke assortiment. Zo strekt het gamma zich uit van racebanden tot BF Goodrich banden voor personenwagens.

Perfectie in een rijkelijk assortiment

BF Goodrich banden staan voor perfectie. Het is dan ook niet verrassend dat de banden talloze bijzondere prestaties op de teller hebben. Denk maar aan de vijfvoudige winst in Parijs-Dakar of de transatlantische vlucht van Charles Lindbergh. Met BF Goodrich banden schrijft u geschiedenis!

Toppers onder de BF Goodrich banden

Een absolute bestseller onder de BF Goodrich banden is de BF Goodrich G Force Winter. Door zijn uiterst stevige grip op de baan behoort hij tot een van de beste winterbanden. Hij is immers thuis op elk winters wegdek, ongeacht of dat nat of glad is. Zomerbanden loodsen u dan weer zonder problemen door de hetere maanden van het jaar. Met BF Goodrich banden plukt u dus altijd de vruchten van BF Goodrichs expertise!


x
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK