Bridgestone

Bridgestone Turanza ER 30 banden

Vanaf192,04 €per band
Vind uw

Turanza ER 30

hier!

De Bridgestone Turanza ER 30 kent u wellicht als standaardband op luxe BMW- en Mazda-modellen en op de Porsche Cayenne. Het is een aantrekkelijke zomerband die door zijn krachtige profiel altijd een prima weggedrag garandeert. Thuis in het luxesegment geniet u met deze ultra high performance band ongezien veel voordelen: een sterke remkracht, comfortabel rijgedrag en stille, duurzame rijprestaties.

Profieleigenschappen

Het profiel van de Bridgestone Turanza ER 30, met vier groeven en haakse lamellen op de schouders, waarborgt een doeltreffende afwatering bij hevige regenval. Door een fors verstevigd binnenwerk behoudt deze band bovendien steeds optimaal zijn vorm, waardoor u als bestuurder een ongezien rijcomfort geniet. De Turanza ER 30 blinkt verder uit in een stabiele wegligging, stevige trekkracht en korte remweg. Bovenop al deze sublieme profieleigenschappen heeft deze band een opvallend laag afrolgeluid. Hierdoor bent u met de Bridgestone Turanza ER 30 steeds van een aangename en stille rit verzekert.

Effectiviteit

De Bridgestone Turanza ER 30 heeft een relatief lage CO2-uistoot. Een breed contactvlak werkt bij dit model bovendien een langzame slijtage in de hand. De Turanza ER 30 geniet hierdoor een duurzaam karakter, en spaart u zo tegelijkertijd aardig wat geld uit. Ga voor de Bridgestone Turanza ER 30 en profiteer van alle voordelen die u zich bij een luxe band maar kunt inbeelden!

Karaktereigenschappen

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
Gratis levering*
2 - 5 werkdagen levertijd**
30 dagen retourbeleid
Meer dan 550 station servicepartners
*Prijzen zijn per band en incl. BTW in België.
**Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.

Nieuwsbrief

Wees de eerste die op de hoogte is van nieuwe producten, exclusieve aanbiedingen en promoties. Registreer u nu voor de Tirendo.be nieuwsbrief en ontvang

5€ bij uw volgende bandenaankoop.

Minimale bestelwaarde 150€, eenmalig bruikbaar.