Dunlop

Dunlop SP Sport 2000E banden

Vind uw

SP Sport 2000E

hier!

De Dunlop SP Sport 2000 E is een fantastische zomerband voor personenauto's. Hoewel vooral gewaardeerd om de stevige grip en stabiele wegligging die een set van deze banden geeft, vallen de banden van dit type ook op omdat ze zo weinig volume produceren tijdens het autorijden. Dit verhoogt het rijcomfort dat de Dunlop SP Sport 2000 E toch al geeft.

Profieleigenschappen

Een centrale en zo goed als gladde rib die in de lengte over de band loopt, wordt aan beide kanten geflankeerd door twee diepe groeven. Deze zijn voorzien van schuingeplaatste groeven, zodat een asymmetrische structuur ontstaat. Dit heeft onder meer tot gevolg dat de Dunlop SP Sport 2000 E naast veel grip ook zeer goede remeigenschappen heeft.

Rendement

Bij normaal gebruik en goed onderhoud kan een auto met de Dunlop SP Sport 2000 E vele tienduizenden kilometers vooruit. Deze band betaalt zich dan ook dubbel en dwars terug in duurzaamheid.

Karaktereigenschappen

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
Gratis verzending*
2 - 5 werkdagen levertijd**
30 dagen retourbeleid
Meer dan 550 station servicepartners
*Prijzen zijn per band en incl. BTW in België.
**Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.

Nieuwsbrief

Wees de eerste die op de hoogte is van nieuwe producten, exclusieve aanbiedingen en promoties. Registreer u nu voor de Tirendo.be nieuwsbrief en ontvang

5€ bij uw volgende bandenaankoop.

Minimale bestelwaarde 150€, eenmalig bruikbaar.