Firestone

Firestone Winterhawk banden

Vind uw

Winterhawk

hier!

De Firestone Winterhawk is hét model dat de uitstekende reputatie van Firestone banden zonder twijfel hoog houdt. De voorloper van de Firestone Winterhawk 2 Evo, is nog altijd de winterkanjer die naast een uitmuntende grip, ook uitstekende remprestaties levert bij winterse weersomstandigheden. Bovendien beschermt de band ook optimaal tegen aquaplaning en zorgt het voor weinig geluidslast. Deze voordelen maken de Firestone Winterhawk een echte topper onder de winterbanden.

Profieleigenschappen

Het profiel is zo ontwikkeld dat de Firestone Winterhawk erg baanvast is. De diepe groeven zorgen er tevens voor dat aquaplaning geen kans krijgt en dat er een snelle waterafvoer plaatsvindt. Dankzij de uitstekende zijwaartse grip en remkracht op sneeuw, heeft de band het sneeuwvloksymbool verkregen. De Firestone Winterhawk kwalificeert zich dus officieel als een echte winterband wat helemaal terecht is. Zijn geweldige eigenschappen maken het mogelijk om de winter moeiteloos te trotseren.

Rendement

De Firestone Winterhawk staat voor duurzaamheid wat betekent dat de winterband slijtvast is. Het mooie gevolg daarvan is niet alleen de lage rolweerstand, maar ook het zuinigere brandstofverbruik en een comfortabele rijervaring. Met zijn langere levensduur is deze Firestone Winterhawk zowel goed voor het milieu als voor uw portemonnee.

Karaktereigenschappen

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
Gratis verzending*
2 - 5 werkdagen levertijd**
30 dagen retourbeleid
Meer dan 550 station servicepartners
*Prijzen zijn per band en incl. BTW in België.
**Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.

Nieuwsbrief

Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en ontvang altijd het laatste nieuws en de beste aanbiedingen rechtstreeks in je e-mailinbox.