Fortuna

Fortuna F3000 banden

Vind uw

F3000

hier!

De Fortuna F3000: fijne band voor de lange afstanden

Met de Fortuna F3000 is ten opzichte van de F2000 iets meer de nadruk gelegd op rijcomfort. Beide banden zijn goede all rounders met prima prestaties in hun prijsklasse. De F3000 is stil en ligt zeer stabiel op het wegdek, heeft een korte remweg zowel op droog als op nat. De F3000 heeft een goede drukverdeling en daarnaast een goed uitgedacht profiel dat niet alleen voor efficiënte afvoer van water en andere deeltjes zorgt, maar ook versterkt is voor een goede wegligging in bochten en een zeer stabiele wegligging op de rechte stukken. Dat maakt dat de band comfortabel rijdt en hij de bestuurder ook tijdens lange ritten fris en alert houdt.

De Fortuna F3000: allrounder met een luxe tintje

De Fortuna F3000 is een zomerband die voor ieder type personenauto geschikt is. Deze allrounder kost u niet de kop en levert op alle vlakken nette prestaties. Fortuna is een bandfabrikant die al enige tijd prima banden levert voor de prijs- en milieubewuste consument. Geen toeters en bellen, wel een veilige, comfortabele en slijtvaste band voor ieder type personenauto.

De Fortuna F3000 is een prima all rounder die wat extra de nadruk legt op comfort en rijplezier, voor een Frankrijkvakantie bijvoorbeeld (maar niet in de Alpen in de winter!) en voor uw dagelijkse ritjes van en naar het werk.

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
Gratis verzending*
2 - 5 werkdagen levertijd**
30 dagen retourbeleid
Meer dan 550 station servicepartners
*Prijzen zijn per band en incl. BTW in België.
**Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.

Nieuwsbrief

Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en ontvang altijd het laatste nieuws en de beste aanbiedingen rechtstreeks in je e-mailinbox.