Gislaved

Gislaved Speed 616 banden

Vind uw

Speed 616

hier!

De Gislaved Speed 616: geproduceerd in de EU

De Gislaved Speed 616 is een kwalitatief hoogstaande all season band geschikt voor alle typen personenauto's, inclusief zwaardere modellen. Het misschien weinig bekende Gislaved is een van oorsprong Zweedse bandenfabrikant die in 1992 door het Duitse Continental is overgenomen. De productie van de banden van Gislaved vindt plaats in Portugal en in Duitsland.

Gislaved Speed 616: Zweeds DNA

Vanwege het feit dat de Gislaved Speed 616 mede voor gebruik in de landen in het koude noorden van Europa zijn ontwikkeld, is de band geschikt voor gebruik gedurende het hele jaar, dus met inbegrip van de wintermaanden. De band heeft een relatief diep profiel en brede groeven in de lengterichting voor een goede wegligging en voldoende grip op zowel droge als natte wegoppervlakken. Door het naar buiten staande profiel aan de zijden blijft uw voertuig te allen tijde in contact met de weg en wordt aquaplaning tegengegaan. De band is zeer slijtvast en heeft een lange levensduur.

Met de Gislaved Speed 616 rijdt u een Zweeds kwaliteitsproduct geschikt voor alle weersomstandigheden, en ook voor eventuele uitstapjes over de grens in de winter. Dit is een stevige solide band waar u gegarandeerd enkele jaren kunt rijden voordat u slijtage begint te bemerken. Van harte aanbevolen!

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
Gratis verzending*
2 - 5 werkdagen levertijd**
30 dagen retourbeleid
Meer dan 550 station servicepartners
*Prijzen zijn per band en incl. BTW in België.
**Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.

Nieuwsbrief

Wees de eerste die op de hoogte is van nieuwe producten, exclusieve aanbiedingen en promoties. Registreer u nu voor de Tirendo.be nieuwsbrief en ontvang

5€ bij uw volgende bandenaankoop.

Minimale bestelwaarde 150€, eenmalig bruikbaar.