Goform

Goform G520 banden

Vind uw

G520

hier!

Goform G520: fijne zomerband

De Goform G520 is een prima zomerband van Chinese makelaardij, geschikt voor ieder type personenauto, en gericht op comfort met voldoende grip onder normale omstandigheden. Banden die binnen de Europese Unie worden verkocht moeten voldoen aan bepaalde minimumvereisten. Dit moet soms gezegd, aangezien nieuwe merken niet de bekendheid genieten van de grote A-merken zoals Continental en Bridgestone. Deze banden doen in de regel niet onder voor duurdere banden uit het A-segment. U heeft te maken met iets meer slijtage, en de banden zijn ongeschikt als winterband. Voor normale Nederlandse omstandigheden kunt u met deze band prima uit de voeten.

De Goform G520: fijne grip en korte remweg

De Goform G520 biedt meer dan voldoen grip en comfortabel rijden op een droog wegdek. Op een nat wegdek presteert de band gemiddeld, maar niet bovengemiddeld. De remweg is gemiddeld goed bij droog weer, en net onder het gemiddelde op nat. Het profiel biedt bescherming tegen aquaplaning, maar is (vanzelfsprekend) aan slijtage onderhevig waardoor de grip op de lange duur wat afneemt.

De Goform G520 is een prima zomerband die onder normale omstandigheden goed presteert. U kunt deze band prima het hele jaar door gebruiken. Voor uitstapjes naar het buitenland in de winter wordt aangeraden een set winterbanden aan te schaffen.

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
Gratis verzending*
2 - 5 werkdagen levertijd**
30 dagen retourbeleid
Meer dan 550 station servicepartners
*Prijzen zijn per band en incl. BTW in België.
**Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.

Nieuwsbrief

Wees de eerste die op de hoogte is van nieuwe producten, exclusieve aanbiedingen en promoties. Registreer u nu voor de Tirendo.be nieuwsbrief en ontvang

5€ bij uw volgende bandenaankoop.

Minimale bestelwaarde 150€, eenmalig bruikbaar.