Goodyear

Goodyear OptiGrip banden

Vind uw

OptiGrip

hier!

Goodyear is van Amerikaanse afkomst en is sinds 1898 actief op de autobandenmarkt. Het succes van het merk komt onder andere door de continue focus op vernieuwing en kwaliteit die reeds in de beginjaren centraal stonden bij de bandenreus. Vandaag blijft de bandenproducent vasthouden aan deze sleutelwoorden wat ertoe geleid heeft dat Goodyear banden in de Verenigde Staten zeer geliefd zijn. Hoewel de Goodyear Efficientgrip uitblinkt in het leveren van een perfecte grip, blijft de kampioen op dat gebied toch wel de Goodyear Optigrip.

Rijeigenschappen

Comfortabel rijden kost met de Goodyear Optigrip geen enkele moeite. Een goede prestatie op een droog wegdek wordt geboden door de unieke 3D-groeven. Naarmate de band slijt, blijft het comfort behouden. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door de tweede laag groeven die zichtbaar worden bij langdurig gebruik. Deze topper onder de zomerbanden garandeert u altijd veiligheid.

Profieleigenschappen

De Goodyear Optigrip is speciaal ontworpen om, zoals de naam al doet vermoeden, optimale grip te leveren. Niet alleen op een droog wegdek wordt een goede hechting gewaarborgd, maar ook op een nat wegdek. Hiervoor zorgt de zogenaamde SmartWear-technologie die tevens de band laat uitblinken wat betreft remprestaties. De kans op aquaplaning wordt daarenboven teruggedrongen door de dubbele groeven die de band bezit.

Effectiviteit

Naast een goede houvast met het wegdek, biedt de zomerband nog extra comfort door zijn geringe geluidsproductie. Met de Goodyear Optigrip bent u verzekerd van een zorgeloze rit!

Karaktereigenschappen

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
Gratis verzending
Wij willen uw aankoop zo eenvoudig mogelijk maken, dat is de reden waarom alle bestellingen gratis worden geleverd.**
14 dagen retourbeleid
Als u niet tevreden bent met uw bestelling, u kunt deze kostenloos terugsturen binnen 14 dagen.
Direct op uw adres
Wij leveren uw banden rechtstreeks aan uw huis binnen 2-5 werkdagen, gratis en klaar om te worden gemonteert.**
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK