Hankook

Hankook Ventus V12 Evo K110 banden

Vanaf96,24 €per band
Vind uw

Ventus V12 Evo K110

hier!

Hoewel de Hankook Ventus V12 Evo K110 in de eerste plaats ontwikkeld is voor luxe wagens, voorzien van de nodige elektronische veiligheidssystemen en andere elektronische snufjes die comfort verzorgen, is deze high performance zomerband eigenlijk geschikt voor elke sportieve wagen. Deze band is voorzien op bestuurders met een sportieve rijstijl, die toch in alle veiligheid en comfort willen genieten van hun rijervaring. Om hieraan te voldoen is een goede grip op de weg verzorgd, evenals een korte remafstand. Hoewel de band tot de zomerbanden behoort, zal hij evengoed presteren op een nat als droog wegdek. Ten slotte zijn er heel wat regenachtige zomerdagen waar rekening mee gehouden moet worden.

Hankook Ventus V12 Evo K110, high performance zomerband

Profieleigenschappen

Een stabiele middengroef, een goede waterafvoering en groeven in de vorm van een Y zorgen voor de nodige stabiliteit en stuurprecisie. De brede kringgroeven verhogen de grip op de baan. Het rolvlak en de 3D blokken die zich binnen het profiel bevinden, verbeteren de verdeling van de oppervlaktedruk wat de algehele rijervaring zeker ten goede komt. Een groot pluspunt is dat de stabiliteit even groot blijft in de bochten of bij een hogere snelheid. De Hankook Ventus V12 Evo K110 band blijft presteren onder alle omstandigheden.

Effectiviteit

Stil, comfortabel, stabiel en sportief zijn de kernwoorden die op de Hankook Ventus V12 Evo K110 van toepassing zijn. De handling is optimaal, de remafstand kort en de veiligheid wordt te allen tijde verzekerd. Dit is een high performance zomerband die elke sportieve wagen moeiteloos langs zijn traject voert op een aangename manier. Online banden bestellen was nog nooit zo gemakkelijk, bestel nu en geniet van deze toppers onder de autobanden!

Karaktereigenschappen

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
Gratis levering*
2 - 5 werkdagen levertijd**
30 dagen retourbeleid
Meer dan 550 station servicepartners
*Prijzen zijn per band en incl. BTW in België.
**Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.

Nieuwsbrief

Wees de eerste die op de hoogte is van nieuwe producten, exclusieve aanbiedingen en promoties. Registreer u nu voor de Tirendo.be nieuwsbrief en ontvang

5€ bij uw volgende bandenaankoop.

Minimale bestelwaarde 150€, eenmalig bruikbaar.