Kumho

Kumho IZEN KW23 banden

Vind uw

IZEN KW23

hier!

Al sinds zijn ontstaan in 1960 zet de Koreaanse bandenfabrikant Kumho sterk in op innovatie. Het hoeft dan ook geen betoog dat Kumho banden vandaag voorzien zijn van de allernieuwste technologieën. Een hoogtechnologische, maar betaalbare topper onder de Kumho winterbanden is de Kumho I-zen KW23. De winterband weet werelwijd te imponeren met zijn uitstekende rijprestaties en -betrouwbaarheid op sneeuw en ijs.

Profieleigenschappen

De Kumho I-zen KW23 heeft immers een innovatieve rubbersamenstelling, met extra silica, die bij winterse weersomstandigheden een perfecte grip garandeert. Zijn uitgekiende groeven zorgen daarnaast voor een ultradoeltreffende waterafvoer en verkleinen het risico op aquaplaning aanzienlijk. Zo kunt u niet alleen op droge winterwegen, maar ook op natte en gladde ondergronden op deze autoband vertrouwen!

Rendement

Als kampioen onder de winterbanden verzekert de Kumho I-zen KW23 u niet alleen een vaste grip, maar ook een lange levensduur. Hij is immers speciaal ontworpen om zijn lage rolweerstand, die het brandstofverbruik van uw wagen terugdringt. De I-zen KW23 geldt vandaag dus als een uiterst duurzaam exemplaar. Bent u naast duurzaamheid ook op zoek naar rijcomfort en rijveiligheid, dan heeft u met de Kumho I-zen KW23 wellicht gevonden wat u zocht!

Karaktereigenschappen

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
Gratis verzending*
2 - 5 werkdagen levertijd**
30 dagen retourbeleid
Meer dan 550 station servicepartners
*Prijzen zijn per band en incl. BTW in België.
**Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.

Nieuwsbrief

Wees de eerste die op de hoogte is van nieuwe producten, exclusieve aanbiedingen en promoties. Registreer u nu voor de Tirendo.be nieuwsbrief en ontvang

5€ bij uw volgende bandenaankoop.

Minimale bestelwaarde 150€, eenmalig bruikbaar.