Michelin

Michelin Primacy 3 banden

Vanaf116,70 €per band
Vind uw

Primacy 3

hier!

Michelin is zonder twijfel een van de grootste spelers in de bandenbranche. Maar daarbuiten is het merk net zo geliefd aangezien het Michelin-mannetje is verkozen tot bekendste bedrijfslogo door de Financial Times in 2000. Gecombineerd met een bijzondere goede reputatie wat betreft kwaliteit, maakt dit Michelin de marktleider in de bandenwereld.  De Michelin Primacy 3  blinkt, net als zijn voorganger de Michelin Primacy HP, uit in diverse onafhankelijkheidstests.

Rijeigenschappen

De Michelin Primacy 3  voldoet aan alle verwachtingen die Michelin banden met zich meedragen: de band presteert namelijk uitmuntend. Het biedt een optimale grip op zowel droog als nat wegdek. Het profiel van de Michelin Primacy 3 heeft, ten opzichte van zijn voorganger, enkele innovaties ondergaan zodat de band zelfs in de allerscherpste bochten kwaliteit levert. Ook in tijden van slecht weer.

Profieleigenschappen

Het profiel van de Michelin Primacy 3  is op enkele punten vernieuwd. Zo zijn de lamellen zelfblokkerend waardoor het contactvlak met de weg wordt vergroot. Het contact is alleen maar versterkt door de speciale, gepatenteerde samenstelling van de band die een zeer korte remafstand mogelijk maakt. De Michelin Primacy 3 is een van de zomerbanden die fijne autoritten garandeert. EffectiviteitDe Michelin Primacy 3  staat gelijk aan maximale veiligheid en rijcomfort tijdens uiteenlopende weersomstandigheden dankzij het unieke profiel.

Karaktereigenschappen

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
Gratis verzending
Wij willen uw aankoop zo eenvoudig mogelijk maken, dat is de reden waarom alle bestellingen gratis worden geleverd.**
14 dagen retourbeleid
Als u niet tevreden bent met uw bestelling, u kunt deze kostenloos terugsturen binnen 14 dagen.
Direct op uw adres
Wij leveren uw banden rechtstreeks aan uw huis binnen 2-5 werkdagen, gratis en klaar om te worden gemonteert.**
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK