Nankang

Nankang ULTRA SPORT NS-2 banden

Vanaf107,64 €per band
Vind uw

ULTRA SPORT NS-2

hier!

De Nankang Ultra Sport NS 2 is een high performance radiaalband. Anders gezegd, hij is zowel voor personenwagens als voor sportwagens perfect geschikt. De Ultra Sport NS 2 is verder een uitstekende keuze voor al wie graag met hoge snelheden op een droog of nat wegdek rijdt. Deze sportieve zomerband is vandaag een uiterst geliefde topper onder de Nankang banden!

Nankang Ultra Sport NS 2, een high performance band met klasse

Profieleigenschappen

De Nankang Ultra Sport NS 2 heeft een grote troef aan zijn unieke, geavanceerde groevenpatroon. Dat is enerzijds speciaal ontworpen om een snelle waterafvoer te waarborgen. Anderzijds is de band door dat gespecialiseerde patroon uitstekend bestand tegen aquaplaning. Dat de Nankang Ultra Sport NS 2 prima presteert op een nat wegdek hoeft verder geen betoog, toch laat de band ook bij droog weer geen enkele steek vallen. De sportband is immers altijd uiterst stabiel in het nemen van bochten en heeft daarenboven een sterke remkracht. Uw veiligheid is met dit bandenexemplaaar dus altijd gegarandeerd!

Rendement

De Nankang Ultra Sport NS 2 is, als kampioen onder de zomerbanden, uitgerust met lamellen die uw band een lange levensduur meegeven. Hij is daarnaast speciaal ontworpen om zijn lage rolweerstand, die het brandstofverbruik van uw wagen terugdringt. Van alle banden online is dit dus misschien wel de band die u zoekt!

Karaktereigenschappen

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
Gratis levering*
2 - 5 werkdagen levertijd**
30 dagen retourbeleid
Meer dan 550 station servicepartners
*Prijzen zijn per band en incl. BTW in België.
**Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.

Nieuwsbrief

Wees de eerste die op de hoogte is van nieuwe producten, exclusieve aanbiedingen en promoties. Registreer u nu voor de Tirendo.be nieuwsbrief en ontvang

5€ bij uw volgende bandenaankoop.

Minimale bestelwaarde 150€, eenmalig bruikbaar.