Nexen

Nexen N 9000 banden

Vind uw

N 9000

hier!

Het in 1942 in Korea opgerichte Nexen is een grote fabrikant van eersteklas banden voor een zeer betaalbare prijs. In het gamma van de Nexen banden is de Nexen N 9000 een uitstekende zomerband uit de N-serie. Een alternatief is de Nexen N Blue HD, die tot de nieuwere modellen van het merk behoort. Deze perfecte band staat bekend om zijn uitermate goede grip op de weg en een meer dan uitstekende tractie. De korte remweg is zonder meer een garantie voor veel comfortabele en veilige ritten. Ook de slijtvastheid van deze band is meer dan goed en het sublieme gedrag in de bochten maakt van deze alleskunner een zeer aantrekkelijke band.

Profieleigenschappen

Het geraffineerd ontworpen profiel zorgt er voor dat deze krachtpatser van Nexen tijdens diverse weersomstandigheden een zeer stabiele wegligging vertoont. Vuil en water worden moeiteloos en stil afgevoerd. De kans op aquaplanning is bij deze band minimaal. Het unieke loopvlakprofiel zorgt er samen met de Z-vormige groeven voor dat de Nexen N 9000 een erg goede combinatie van prestatievermogen, tractie en veiligheid laat zien.

Effectiviteit

De Nexen N 9000 is een geduchte concurrent voor andere banden in hetzelfde segment. Door de stabiele wegligging in uiteenlopende omstandigheden is deze band het hele jaar door een veilige, betrouwbare en comfortabele partner op de weg. Het unieke loopvlakontwerp met de grote ribben levert hier zeker een zeer goede bijdrage aan. Innovatieve nieuwe technieken maken, samen met de zeer goede prijs/kwaliteitverhouding, dat deze band beslist een aanrader is voor veel kritische automobilisten.

Samenvattend:

Karaktereigenschappen

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
Gratis verzending*
2 - 5 werkdagen levertijd**
30 dagen retourbeleid
Meer dan 550 station servicepartners
*Prijzen zijn per band en incl. BTW in België.
**Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.

Nieuwsbrief

Wees de eerste die op de hoogte is van nieuwe producten, exclusieve aanbiedingen en promoties. Registreer u nu voor de Tirendo.be nieuwsbrief en ontvang

5€ bij uw volgende bandenaankoop.

Minimale bestelwaarde 150€, eenmalig bruikbaar.