Nokian

Nokian zLine banden

From71,90 €per tyre
Find your

zLine

here!

De Z Line van de Finse bandenfabrikant Nokian is een oerdegelijke zomerband die gericht is op goede prestaties bij hoge snelheden. Dit maakt de band met name geschikt voor snellere personenwagens. Net als andere Nokian banden kenmerkt de Nokian Z Line zich daarnaast door slijtvastheid en optimale grip op zowel een droog als een nat wegdek.

Profieleigenschappen

Het profiel van de Nokian Z Line komt met een zorgvuldig ontworpen, asymmetrisch en omgekeerd patroon. Dit en een rubbersamenstelling die Nokian 'Intelligent UHP Silica' noemt, zorgt ervoor dat de band bij hoge snelheden toch niet te veel hitte genereert. Ook bij een nat wegdek blijft de Z Line verder voldoende grip leveren, want de diepe binnenste groeven zijn in staat in korte tijd veel water af te voeren. Kleine ronde inkepingen, vergelijkbaar met die in een golfbal, zorgen er tevens voor dat de band zo weinig mogelijk lawaai produceert.

Effectiviteit

De Z Line is tenslotte een bijzonder slijtvaste autoband, die zelfs na vele duizenden kilometers afgelegd te hebben nog altijd dezelfde betrouwbare grip blijft bieden. Dit ongeacht de staat van het wegdek. In tegenstelling tot sommige andere autobanden, biedt de Nokian Z Line daarmee een uitgebalanceerde verhouding tussen prijs en kwaliteit.

Karaktereigenschappen

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
Gratis verzending
We want to make your purchase as easy as possible, that's why all orders are delivered free of charge.
14 dagen retourbeleid
Als u niet tevreden bent met uw bestelling, u kunt deze kostenloos terugsturen binnen 14 dagen.
Direct op uw adres
We'll deliver your tyres directly to your home within 2-5 working days, free of charge and ready to be installed.
We use cookies. By using this website you consent to their use.
OK