Vredestein

Vredestein Sprint Classic banden

Vanaf173,54 €per band
Vind uw

Sprint Classic

hier!

De autoband Sprint Classic wordt gemaakt door het Nederlandse bedrijf Vredestein. Deze zomerband wordt op de markt gebracht voor de autobezitter die oog heeft voor detail. Vredestein Sprint Classic ziet er klassiek en toch trendy uit met het stoere profiel en een stijlvolle gravering op de zijkant. Daarmee is deze band bij uitstek geschikt voor klassieke modellen en ook voor oude auto's.

Profieleigenschappen

Vredestein Sprint Classic kan dan een klassiek uiterlijk hebben, Vredestein heeft gebruik gemaakt van de modernste technologieën, zodat veiligheid en comfort gewaarborgd zijn. De rubbersamenstelling zorgt voor een verkorte remweg. De voering is zo gemaakt dat er weinig bandenspanning verloren gaat en dat verlengt de levensduur.

Rendement

Een stoere band voor de liefhebber, die aan alle kwaliteitseisen voldoet en zeker betaalbaar is. Vredestein Sprint Classic is een echte zomerband, die het beste presteert bij een temperatuur boven de 7 graden Celsius.

Karaktereigenschappen

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
Gratis levering*
2 - 5 werkdagen levertijd**
30 dagen retourbeleid
Meer dan 550 station servicepartners
*Prijzen zijn per band en incl. BTW in België.
**Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.

Nieuwsbrief

Wees de eerste die op de hoogte is van nieuwe producten, exclusieve aanbiedingen en promoties. Registreer u nu voor de Tirendo.be nieuwsbrief en ontvang

5€ bij uw volgende bandenaankoop.

Minimale bestelwaarde 150€, eenmalig bruikbaar.