Vredestein

Vredestein T-Trac banden

Vind uw

T-Trac

hier!

De Vredestein T Trac is een band van vaderlandse bodem. Geen wonder dat deze zomerband met name bekend is om zijn uitstekende grip op een nat wegdek. Zoals alle Vredestein banden staat ook deze band goed aangeschreven als het om veiligheid gaat. Bovendien draagt de band het etiket groen, d.w.z. dat zijn fabricageproces milieuvriendelijk is.

Kenmerken van het profiel

Het profiel van de Vredestein T Trac is, net als dat van zijn opvolger - de Vredestein T Trac 2, berekend op aquaplaning en dus op regenweer, maar Vredestein heeft ook aan rijcomfort gedacht. Door het aanbrengen van lamellen worden de trillingen die tijdens het rijden ontstaan, gedempt.

Rendement

Door de rubbersamenstelling van het loopvlak van de Vredestein T Trac zijn de banden uitzonderlijk slijtvast. Markeringen op de wangen geven de band een stoer aanzien. Met name voor personenauto's van de categorie middenklasse is de T Trac perfect geschikt.

Karaktereigenschappen

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
Gratis verzending*
2 - 5 werkdagen levertijd**
30 dagen retourbeleid
Meer dan 550 station servicepartners
*Prijzen zijn per band en incl. BTW in België.
**Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.

Nieuwsbrief

Wees de eerste die op de hoogte is van nieuwe producten, exclusieve aanbiedingen en promoties. Registreer u nu voor de Tirendo.be nieuwsbrief en ontvang

5€ bij uw volgende bandenaankoop.

Minimale bestelwaarde 150€, eenmalig bruikbaar.