Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00):
+32 (0) 78483903

Eigenschappen


Laat alle banden in het geselecteerde formaat zien
Pagina 1 van 13
Prijzen zijn per band en incl. BTW in België.

(1) Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.


Avon winterbanden

Het Britse Avon is sinds 1904 ijzersterk in de productie van hoogwaardige, betrouwbare banden. Het is dan ook niet verwonderlijk dat de gigant zeer geliefd is in de autosport. In Formule 3000 is Avon zelfs een begrip. Toch zijn Avon banden niet enkel weggelegd voor snelheidsduivels. Avon biedt immers banden die stuk voor stuk goede prestaties leveren. Ondanks dat de zomerbanden zeer degelijk zijn, steken de Avon winterbanden toch met kop en schouders boven de andere modellen uit.

Hoogtechnologisch en kwaliteitsvol

Avon winterbanden hebben net als andere Avon banden een strak design. Dankzij de vele toegepaste technologieën en hun zeer verfijnd profielpatroon, zijn de Avon winterbanden  perfect geschikt voor besneeuwde en beijzelde wegen. Met een perfecte grip verzekeren ze gegarandeerd rijplezier op koude, gladde winterdagen. 

Toppers onder de Avon winterbanden

Avon winterbanden maken uw rit tijdens de winter een stuk gemakkelijker. Dit geldt met name voor de Avon Ice Touring ST die bij koude temperaturen  een stevige grip op een nat wegdek biedt. Het is dus een echte aanrader voor wie in de winter veilig wil sporen. Een andere topper onder de  winterbanden is de Avon Vanmaster, gekend om zijn uitstekende gedragingen op het wegdek tijdens de wintermaanden. Met Avon winterbanden wordt de winter overleven kinderspel!


x
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK