Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00):
+32 (0) 78483903

Eigenschappen


Laat alle banden in het geselecteerde formaat zien
Pagina 1 van 13

Prijzen zijn per band en incl. BTW in België.

(1) Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.


Bridgestone winterbanden

Het Japanse Bridgestone begon in 1930 met de productie van banden. Het bedrijf werd vernoemd naar oprichter Shojiro Ishibashi, wiens achternaam letterlijk ‘stenen brug’ betekent. Deze bedrijfsnaam  werd gekozen met het oog op het bevorderen van de internationale handel. Dat dit dubbel en dik gelukt is, blijkt uit het feit dat Bridgestone een van de grootste bandenmerken ter wereld is. Zijn naamsbekendheid wordt bovendien vergroot door al jarenlang een actieve rol te spelen in de Formule 1. Toch zijn Bridgestone banden niet alleen geschikt voor Formule 1-wagens, maar bevat het assortiment ook banden voor motoren, vrachtwagens, bussen, SUV’s en landbouwvoertuigen. Zoekt u banden voor uw personenwagen, dan bent u bij Bridgestone ook aan het juiste adres. Hoewel de zomerbanden goede prestaties leveren, maken de Bridgestone winterbanden nog altijd de meeste indruk.

Innovatie, veiligheid en comfort staan in het hoogste vaandel bij de Bridgestone winterbanden. Het ultieme bewijs hiervoor is de Bridgestone Blizzak LM 32. Deze topper onder de winterbanden is vooral geroemd om zijn slijtvastheid, zijn korte remweg op sneeuw en een uitmuntende handling bij spoorwissels. Dit is het resultaat van zijn unieke profiel waardoor de Blizzak LM 32 een optimale grip heeft bij gladheid.

Een ander mooi voorbeeld is de Bridgestone Blizzak LM30. Met zijn asymmetrisch profiel en unieke rubbermengeling garandeert deze band zelfs een goede wegligging bij extreme weersomstandigheden. Bridgestone winterbanden staan voor optimale veiligheid tegen een mooie prijs!


x
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK