Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00):
+32 (0) 78483903

Eigenschappen


Laat alle banden in het geselecteerde formaat zien
Pagina 1 van 12
Prijzen zijn per band en incl. BTW in België.

(1) Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.


Continental winterbanden

Ruim 140 jaar geleden werd in Hannover het Duitse rubberbedrijf Continental uit de grond gestampt. Vandaag behoort het tot een van de grootste bandenproducenten ter wereld. Het dankt zijn succes onder meer aan zijn rijkelijk, gevarieerde assortiment Continental banden dat perfect is afgestemd op uw wensen als klant. In het Continental winterbandenaanbod vindt u dus vast en zeker uw perfecte band!

Veiligheid is waar Continental voor staat

Continental winterbanden blinken uit in veiligheid. Door hun innovatieve rubbersamenstelling met silica blijven de banden tijdens de wintermaanden tegelijkertijd soepel en elastisch en verzekeren ze een goede wegligging. Zo behoudt u immer een maximaal wegcontact, waardoor de kans op slippen tot een absoluut minimum wordt teruggedrongen. Naast uw veiligheid is dus ook uw rijcomfort met Continental winterbanden een absolute garantie!

Topper onder de Continental winterbanden

De Continental ContiWinterContact TS 850 is zonder twijfel een kampioen onder de Continental winterbanden. Deze innovatieve winterband heeft een uitstekende grip en uiterst korte remafstand op een nat wegdek. Niettemin heeft het veelzijdige model ook op sneeuw en ijs een uitmuntende handling. Ongeacht welke winterse omstandigheden, met Continental winterbanden heeft u immer een veilige en comfortabele rijervaring op zak!


x
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK