Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00):
+32 (0) 78483903
Eigenschappen


Laat alle banden in het geselecteerde formaat zien
37,04 €
Gratis verzending*
2 - 5 werkdagen levertijd**
available
Pagina 1 van 12
*Prijzen zijn per band en incl. BTW in België.
**Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.

Dunlop winterbanden

Dunlop, sinds 1888 een Britse toonaangevende bandenfabrikant, produceert eersteklas banden voor personenwagens, sportwagens, trucks en SUV’s. Met zijn rijkelijk, gevarieerde assortiment is het vandaag een duchtige concurrent voor andere premium merken als Goodyear, Continental en Michelin. Dunlop banden garanderen immers stuk voor stuk uitmuntende kwaliteit. Dat is voor de Dunlop winterbanden niet anders!

Dunlop winterbanden presteren uitstekend tijdens uiteenlopende winterse weersomstandigheden. Dankzij hun geavanceerde Multi-lamelsysteem passen ze zich immers moeiteloos aan regen, ijzel of sneeuw aan. Hun unieke velgzittingssysteem verzekert daarenboven een ijzersterke verbinding tusssen band en velg, wat resulteert in een uniek rijcomfort. Met Dunlop winterbanden kiest u niet alleen voor kwaliteit, maar ook voor veiligheid.

Kampioenen onder de Dunlop winterbanden

Een van de Dunlop winterbanden die uitmuntend presteert is de Dunlop SP Winter Sport M3. Kort samengevat is deze veelzijdige winterband uitstekend bestand tegen aquaplaning, heeft hij een goede tractie op sneeuw en kent hij ongeacht welke weersomstandigheden een verbluffende remafstand. Een al minstens even succesvol winterexemplaar is de Dunlop SP Winter Sport 4D. Ook deze band weet immers excellent te presteren op winterse wegen. Hij biedt door zijn goede tractie op sneeuw en ijs een maximale veiligheid. Het model is daarenboven brandstofbesparend en heeft een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Dunlop winterbanden zijn voor de winter dus een uitstekende keuze!


Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK