Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00):
+32 (0) 78483903

Eigenschappen


Laat alle banden in het geselecteerde formaat zien
Pagina 1 van 12
Prijzen zijn per band en incl. BTW in België.

(1) Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.


Hankook winterbanden

Hankook is een Zuid-Koreaans bedrijf dat zijn intrede deed op de bandenmarkt in 1948. Sinds zijn samenwerking met Michelin is Hankook uitgegroeid tot een van ’s werelds grootste bandenproducenten.  Het succesverhaal is echter lang nog niet af, want Hankook is de hoofdleverancier van General Motors, Ford, Hyundai, Kia, Opel en Volkswagen. Hankook banden zijn dus zeer geliefd, wat het bedrijf onder meer te danken heeft aan zijn hoogwaardige Hankook winterbanden.

Profieleigenschappen Hankook winterbanden

Hankook winterbanden hebben dankzij hun innovatieve  profiel meer grip op de weg. Ze leveren een uitmuntende kwaliteit, ongeacht of het wegdek droog, nat, modderig of besneeuwd is. Dat komt door de extra groeven in de banden die voor een hoger tractievermogen zorgen. Uitstekende remprestaties bieden, is voor de Hankook winterbanden eveneens geen probleem. Een van de winterbanden die uitblinkt op al deze punten is de Hankook Winter I CEPT RS W442.

Effectiviteit

Innovatie, veiligheid en comfort staan hoog in het vaandel bij Hankook, ook bij een verlies aan bandenspanning.  Daarom levert Hankook zelfs winterbanden in een runflat uitvoering. Bij een geringe bandendruk, zorgen deze runflat banden voor een uiterst veilge doorreis in de winter.  Met Hankook winterbanden beleeft u dus  een geweldige rijervaring tijdens de koudere maanden. 


x
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK