/Infinity winterbanden

Sadly, your search has no results. Please change your search parameters, to find products.  You can search by car model
Prijzen zijn per band en incl. BTW in België.

Jaren van ervaring hebben er voor gezorgd dat Infinity in staat is banden te produceren die uitblinken in veiligheid, comfort en duurzaamheid. In 1987 betrad deze Britse bandenproducent de markt. Het bedrijf kwam voort uit een samenwerking tussen een Engelse en Welshe producent en specialiseert zich in de verkoop van auto-onderdelen en accessoires waaronder dus ook de Infinity winterbanden.

Infinity wil niet alleen het beste bereiken op het gebied van technologie, design en performance maar ook de beste rij-ervaring bieden. Infinity winterbanden blinken uit in hun goede grip, zowel bij droge condities als bij sneeuw. De banden hebben een behoorlijke levensduur, slijtage zal niet snel optreden.

Het assortiment van Infinity winterbanden beperkt zich niet alleen tot de personenauto. Ook bezitters van een bus, vrachtwagen, 4x4 en zelfs landbouwvoertuigen kunnen genieten van het comfort van Infinity. De banden zijn bovendien verkrijgbaar in alle gangbare maten. Zoals Infinity zelf zegt: Infinity values you!

Een van de winterbanden is de Infinity INF 049, die probleemlos rijden op sneeuw mogelijk maakt.

Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK