Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00):
+32 (0) 78483903

Eigenschappen


Laat alle banden in het geselecteerde formaat zien
Pagina 1 van 13

Prijzen zijn per band en incl. BTW in België.

(1) Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.


Kleber winterbanden

Kleber winterbanden hebben een reputatie die al meer dan 100 jaar voor zich spreekt. Als een van de bekendste bandenfabrikanten draagt Kleber een berg ervaring met zich mee. Bovendien is het bedrijf de uitvinder van de zogenaamde tubeless band. Deze innovatie maakte de autoband met binnenband overbodig wat Kleber bovendien een flinke voorsprong opleverde tegenover zijn concurrenten. Vandaag loopt het Franse bedrijf nog altijd voorop met betrekking tot ontwikkeling en vernieuwing. Met de veilige en betrouwbare Kleber winterbanden kunt u dus met een gerust hart de winter tegemoet.

Vanwege de fusie met Michelin haalt u met de Kleber banden de beste kwaliteit in huis. Bij Kleber winterbanden uit deze klasse zich in de vorm van een perfecte grip. Deze uitstekende houvast wordt gegarandeerd door het unieke profiel van deze schitterende winterbanden.

De Kleber Krisalp HP2 is een winterband die aan alle verwachtingen voldoet. Bij winterse weersomstandigheden behoudt het model zijn stabiliteit en levert hij bovendien een goede grip in bochten en bij spoorwisselingen. Dat is te danken aan het unieke profiel die van deze band een echt kampioen maken. Deze uitblinker onder de Kleber winterbanden heeft bovendien een kortere remweg op sneeuw en ijs. Voor Kleber winterbanden zijn zelfs de gladste situaties geen uitdaging meer!


x
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK