Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00):
+32 (0) 78483903

Eigenschappen


Laat alle banden in het geselecteerde formaat zien
Pagina 1 van 12
Prijzen zijn per band en incl. BTW in België.

(1) Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.


Landsail winterbanden

Landsail banden worden geproduceerd door  Cenchelyn, een bandenfabrikant die valt onder de Sentaida Group en sinds het jaar 2008 actief is in deze branche. De bedrijfsruimte heeft een totale oppervlakte van 365.760 m2, en de fabrikant heeft de capaciteit om jaarlijks maar liefst 6 miljoen banden af te leveren. Het bedrijf maakt gebruik van de modernste technologieën en streeft ernaar om de allerbeste banden voor een keur aan voertuigen af te leveren. 

Landsail winterbanden en zomerbanden worden geproduceerd als UHP banden (ultra high performance banden), UHP/SUV banden (sport utility vehicle banden), LTR banden, PCR banden, TBR banden en SUV/CUV banden. Het moge duidelijk zijn dat Landsail voor ieder voertuig wel een geschikt bandentype aanbiedt.  In het merendeel van de bandentesten die onlangs gedaan zijn, worden Landsail winterbanden over het algemeen gunstig beoordeeld. Ze presteren goed onder droge condities, in bochten, maar ook qua spoorwisseling, remmen, natte condities, aquaplaning, wegligging, zijdelingse grip, sneeuw, tractie, ijs, geluid in auto, geluid buiten auto, verbruik en slijtage.

Met Landsail winterbanden rijdt men de hele winter door veilig en met veel comfort. Omdat Landsail winterbanden op een zeer efficiënte manier geproduceerd worden, is het mogelijk voor het bedrijf Landsail banden aan te bieden met een gunstige prijs-kwaliteit verhouding.


x
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK