/

Marangoni winterbanden

Helaas heeft uw zoekopdracht geen resultaten opgeleverd. Wijzig uw zoekparameters om producten te vinden.  You can search by car model

Marangoni banden is een relatief jong bandenmerk dat op dit moment bijna twintig jaar innovatieve banden produceert die aantoonbaar technische prestaties leveren die op zijn minst uitzonderlijk te noemen zijn. Dat geldt ook voor de prijs/kwaliteit verhouding die, gezien de behoorlijk hoge kwaliteit van de producten, zeer goed genoemd kan worden. Het merk levert hoogwaardige zomer- en winterbanden. De Marangoni winterbanden zijn uitermate professioneel qua profielvorming, grip, slijtvastheid, comfort en veiligheid. De gedreven experts van Marangoni banden, tonen hun vakbekwaamheid door in een hoog tempo steeds weer nieuwe en betere banden te vervaardigen met zeer veel specialisme in winterbanden voor de winters in Europa en daarbuiten.

Wat Marangoni banden zo uniek maakt, is dat deze bandenproducent honderd procent garantie durft te geven op bescherming tegen fabrieksfouten en iedere vorm van schade die eventueel bij normaal gebruik van de band ontstaat. Deze productgarantie geldt voor de hele levensduur van de banden en Marangoni toont zich hiermee een zelfbewuste speler tussen alle bekende bandenmerken. Het productassortiment van het Italiaanse Marangoni beslaat alle voorkomende bandenmaten in alle segmenten, van kleine personenauto's tot middenklassenauto's en grotere luxe wagens. Vooral de Marangoni winterbanden staan zeer goed bekend. Marangoni heeft uitermate gespecialiseerde banden voor winterse weersomstandigheden en deze producten mogen zich verheugen in een toenemende belangstelling van veel kritische automobilisten die, naast kwaliteit, comfort en veiligheid, kiezen voor banden met een scherpe prijs.

Een voorbeeld daarvan is de Marangoni Meteo HP, die bekend staat om zijn uitstekende kwaliteit en zijn goede grip op winterse wegen. Daarenboven doet hij het ook zeer goed qua slijtage.

Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK
^