Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00):
+32 (0) 78483903

Eigenschappen


Laat alle banden in het geselecteerde formaat zien
Pagina 1 van 12
Prijzen zijn per band en incl. BTW in België.

(1) Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.


Pirelli winterbanden

Pirelli is de Italiaanse bandenfabrikant die bekend staat om het produceren van autobanden die uitblinken bij zeer hoge snelheden. Het is dan ook niet verwonderlijk dat Pirelli de hoofdleverancier is van Formule-1 wagens en van sportauto’s, zoals Ferrari en Lamborghini. Toch focust Pirelli zich niet alleen op deze branche, maar is het ook toegankelijk voor de ‘gewone’ automobilist. Het merk is zelfs niet meer weg te denken uit de Europese autobandenmarkt vanwege de vele innovaties die worden doorgevoerd bij de ontwikkeling van Pirelli banden. Dit geldt vooral voor de Pirelli winterbanden die vandaag een begrip kunnen worden genoemd.

De Pirelli winterbanden worden aangeboden in verschillende soorten en maten en zijn met name geschikt voor de mini- en middenklasse auto’s en 4x4 wagens. Zo heeft Pirelli de SnowControl-lijn ontworpen speciaal voor de wat kleinere auto’s en is de Snottozero-reeks ideaal voor de luxere wagens. Echter evenaren beide soorten Pirelli winterbanden met gemak de verwachtingen die worden geschept door het Italiaanse bedrijf. Ze bieden topkwaliteit m.b.t. slijtvastheid, rijcomfort en veiligheid.

De winterband die in het bijzonder goed presteert, is de Pirelli Winter 190 Snowcontrol 3. Tijdens de wintermaanden toont de band maximale klasse bij het remmen en in bochten dankzij het rondere loopvlak van het profiel. Het is de band die opvallend goed werk verricht voor een voordelige prijs.


x
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK