Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00):
+32 (0) 78483903
Eigenschappen


  • Helaas zijn er geen banden die overeenkomen met uw zoekopdracht in onze catalogus. Door aanpassen van de zoekfilters of door gebruik te maken de links kunt u uw selectie aanpassen.
Prijzen zijn per band en incl. BTW in België.

Rockstone winterbanden

De Rockstone band is het meest succesvolle exportproduct van de Shandong Yongsheng Group. Het Chinese bedrijf, dat opgericht is in 1986, beschikt over geavanceerde productietechnieken en testmethodes op zowel de eigen markt als internationaal. Vandaag de dag worden er meer dan 10 miljoen bandensets voor personenauto's per jaar geproduceerd. Rockstone winterbanden worden over de hele wereld verkocht en staan bekend als betaalbaar en populair.

Zowel bij droge condities als bij de sneeuw zorgen Rockstone winterbanden voor een goede grip op de weg. Het assortiment van Rockstone biedt een reguliere winterbanden lijn, waaronder de bekende Rockstone Ecosnow. Alle bandentypes van dit merk bieden u een prettige rij-ervaring bij koudere temperaturen.

Rockstone specialiseert zich niet alleen in personenauto's. Jaarlijks worden er maar liefst 1,2 sets banden voor zwaardere voertuigen als vrachtwagens en bussen verkocht. De producent is in het bezit van alle gangbare kwaliteitslabels zoals ISO9001 en het ECE label van de Europese Unie. Met Rockstone winterbanden gaat u onder alle omstandigheden met een veilig gevoel de weg op, met of zonder sneeuw.


Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK