Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00):
+32 (0) 78483903

Eigenschappen


Laat alle banden in het geselecteerde formaat zien
Pagina 1 van 12
Prijzen zijn per band en incl. BTW in België.

(1) Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.


Semperit winterbanden

Het Oostenrijkse Semperit is al meer dan honderd jaar actief in de bandenwereld. Met een naam die in het Latijn zoveel betekent als ‘loopt altijd’, maakt de bandenproducent een belofte aan zijn klanten om banden te produceren die betrouwbaar en veilig zijn in alle omstandigheden. Geproduceerd en getest in de Alpen, zijn de zomerbanden, maar vooral de Semperit winterbanden van een uitmuntende kwaliteit. De kennis die nodig is om winterbanden van zo’n duurzame kwaliteit te produceren is ook de reden waarom Continental het bedrijf in 1985 overnam.

Semperit winterbanden zijn in drie categorieën onder te verdelen, zodat er een ideale band is voor ieders wagen. De Master Grip is bijvoorbeeld gericht op compactere auto’s terwijl de Speed Grip als allround band geschikt is voor personenwagens. De Van Grip is speciaal ontwikkeld voor lichtere vrachtwagens, busjes en bestelwagens.

Toppers onder de Semperit winterbanden

Een toonbeeld van Semperit winterbanden is de Semperit Speed Grip 2. Door zijn uitmuntende prestaties wat betreft grip, veiligheid en duurzaamheid is deze band de ultieme winterband. Bovendien heeft deze kampioen een lagere rolweerstand, een goede slijtvastheid en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Een ander voorbeeld is de Semperit Master Grip, die speciaal bedoeld is voor meer compacte wagens. Door zijn mooie prijs, lage rolweerstand (en dus lager verbruik) en hoge veiligheid bij eender welke weersomstandigheden is het een absolute topper onder de Semperit winterbanden.


x
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK