Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00):
+32 (0) 78483903
Eigenschappen


Laat alle banden in het geselecteerde formaat zien
37,04 €
Gratis verzending*
2 - 5 werkdagen levertijd**
available
Pagina 1 van 12
*Prijzen zijn per band en incl. BTW in België.
**Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.

Vredestein winterbanden

Vredestein, een wereldwijde topper onder de allround bandenproducenten, startte zijn carrière in 1909 als een fabrikant van rubberartikelen. Vandaag is het Nederlandse bedrijf uitgegroeid tot een dominante speler in de wereldwijde bandenmarkt. Die goede naam heeft de gigant te danken aan zijn innovatieve karakter en zijn hoogwaardige Vredestein banden. Alhoewel de zomerbanden goede zaken doen, zijn de Vredestein winterbanden het meest geliefd.

Kwaliteit en veiligheid gegarandeerd

Vredestein winterbanden behoren gegarandeerd tot de wereldtoppers onder de banden. Met hun perfecte grip, korte remafstand en efficiënte waterafvoer blinken de modellen uit tijdens koude weersomstandigheden. Met Vredestein winterbanden kunt u tijdens de winter veilig en vol vertrouwen op de baan!

Absolute toppers onder de Vredestein winterbanden

De Vredestein Snowtrac 3 is een absolute uitblinker onder de Vredestein winterbanden. Hij schittert in geruisloos rijden en remt uitstekend in de sneeuw. De Vredestein Wintrac Xtreme, een andere wintertopper van Vredestein, is dan weer onklopbaar in zijn stevige grip op een glad en besneeuwd wegdek. Met Vredestein winterbanden zit u dus absoluut veilig!


Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK