Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00):
+32 (0) 78483903

Eigenschappen


Laat alle banden in het geselecteerde formaat zien
Pagina 1 van 12
Prijzen zijn per band en incl. BTW in België.

(1) Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.


Wanli winterbanden

De banden van Wanli worden geproduceerd door de fabrikant Guangzhou, de tweede grootste exporteur van China. Wereldwijd worden de banden beschouwd als de nummer 1 onder de budgetbanden. Guangzhou is een relatief jong bedrijf - opgericht in 1986 - dat kwaliteit boven kwantiteit verkiest en sinds het ontstaan een gestage en uitstekende evolutie doormaakt. In de productie van hun banden nemen ze een voorbeeld aan het niveau en de technologie van de grootste en bekendste bandenmerken.

Vandaag worden Wanli banden dan ook in veel landen verkocht. De bedrijfsleiding hanteert het principe van leren en ontwikkelen en meent als eerste de productie- en testprocedures in China te hebben ingevoerd, die door Japanse, Duitse en Amerikaanse producenten werden gecertificeerd. Niet voor niets hebben Wanli banden dan ook een internationale reputatie opgebouwd. Afnemers zijn onder meer Nissan, Mazda, Audi, Isuzu en Volkswagen. Op de Europese markt wordt Wanli exclusief verdeeld door Deldo, een samenwerking die in 2002 tot stand kwam. Wanli is sinds 10 jaar de meest verkochte Chinese autoband in de Verenigde Staten en Europa.

Wanli streeft voortdurend naar vernieuwing, om zo op elk moment tegemoet te komen aan de wensen en verwachtingen van de consument. Daarom hebben ze in 2006 nieuwe fabrieken geopend, voorzien van hedendaagse VMI-machines en de meest recente technologieën. Het mooiste bewijs van hun onophoudelijk streven naar innovatie. Op die manier behaalden ze het ISO-9001 certificaat, wat kwaliteit en duurzaamheid garandeert. Wanli banden bestaan in diverse maten en bovendien heeft het merk ook een ruime ervaring in de productie van winterbanden, waarvan eveneens een ruim assortiment bestaat.


x
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK