Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00):
+32 (0) 78483903

Eigenschappen


Laat alle banden in het geselecteerde formaat zien
Pagina 1 van 13

Prijzen zijn per band en incl. BTW in België.

(1) Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.


Westlake winterbanden

Als het gaat kennis van en grip op de wegen, dan hebben Westlake winterbanden alles doorstaan, zowel op het gebied van lineaire tijd als op het gebied van geografie. Al sinds 1958 fabriceert Westlake namelijk een volledige lijn van banden van topkwaliteit waarmee men met vertrouwen de wegen kan betreden in Noord-Amerika, Europa, Azië, Australië en Afrika.

Ook in Canada worden Westlake Banden al meer dan 16 jaar met succes verkocht. De banden worden vervaardigd met de allernieuwste technieken, en het bedrijf heeft al meerdere prijzen op zijn naam staan, en heeft ook internationale erkenning gekregen van instanties als de US Department of Transportation (DOT) en de Economische Commissie van Europa (ECE). De bedrijfsfilosofie van Westlake is "innovatie, streven naar perfectie, interactief en win-win". Daarnaast getroost het bedrijf zich grote inspanningen op het gebied van milieubescherming.

De Westlake winterbanden worden gefabriceerd voor onder andere personenwagens, vrachtwagens, motorfietsen en fietsen. Tevens fabriceert Westlake een grote verscheidenheid aan diverse banden voor de zware industrie en de landbouw. Verder biedt Westlake een grote selectie aan radiale banden.


x
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK