Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00):
+32 (0) 78483903

Eigenschappen


Laat alle banden in het geselecteerde formaat zien
Pagina 1 van 13

Prijzen zijn per band en incl. BTW in België.

(1) Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.


Yokohama winterbanden

Het Japanse Yokohama is sinds 1917 fabrikant van banden en andere rubberproducten. Met zijn intussen legendarische Yokohama banden drukte de maker zijn stempel op de gehele autobandenindustrie. Vandaag staat de gigant enerzijds bekend om zijn ruime en veelzijdige assortiment. Anderzijds wordt Yokohama geloofd om zijn jarenlange ervaring in de bandenbranche. Het vertaalt die expertise vooral in schitterende Yokohama winterbanden!

Veilig en milieuvriendelijk

Net als bij zomerbanden garanderen Yokohama winterbanden u altijd een veilige en comfortabele reis. Het milieu profiteert bovendien van de lage rolweerstand van de banden, die een laag brandstofverbruik als een mooi extraatje garanderen. De Yokohama winterbanden, alle opgebouwd uit duurzame materialen, zijn er voor personenwagens, kampeervans en SUV's. Bovenop hun milieuvriendelijkheid, hebben de modellen een perfecte grip in winterse omstandigheden. Met Yokohama winterbanden trotseert u dus zonder problemen ijzel, sneeuw en gladde wegen!

Yokohama winterbanden met klasse

De Yokohama W Drive staat hoog aangeschreven onder de winterbanden. Hij scoort immers uitstekend op comfort, geluid en verbruik. Zoals de topper bewijst, maken Yokohama winterbanden uw rit tijdens de koudere maanden een stuk aangenamer!


x
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK